Regionstämma

Nytt upplägg!

Välkommen att vara med på Equmenia Mitts regionstämma. I år är stämman annorlunda på flera sätt, den är dels flyttad till juni och den sker helt digitalt.

Vi börjar klockan 18:00 med drop-in och 18:30 siktar vi på att dra igång förhandlingarna.

Du kan antingen delta hemifrån, men vi vill uppmuntra till (om smittspridningen tillåter) att samlas med människor i din förening och i ditt närområde, kanske sätta sig på en altan, koppla upp er på en TV och grilla någonting tillsammans. Om du vill delta som ombud är det viktigt att du anmäler dig på länken nedan, men vi är glada för alla som vill delta och ser gärna att du är med som deltagare om det är så att din förening redan har anmält ombud. Deltagare behöver inte anmäla sig.

Som vanligt är regionstämman spännande och viktig och i år har vi en spännande punkt som handlar om hur vi ska arbeta i framtiden som vi gärna vill höra just Din input kring.

Välkommen att vara med!


Handlingar

Ombud

Alla föreningar i Equmenia Mitt har rätt att skicka minst två ombud till regionstämman. Ombuden kan vara gammal eller ung. Ledare i föreningen eller deltagare i föreningen! Det viktiga är att ombudet ska vara medlem i den lokala föreningen. Om du deltar som ombud så förbered dig genom att ta fram ett vitt och ett rött papper/en bok eller så, vi använder det för att rösta.

Utdrag ur Equmenia Mitts stadgar:

Till regionstämman har lokalföreningarna rätt att utse ombud, enligt följande:
 upp till 50 medlemmar ger rätt till två ombud
 51-100 medlemmar ger rätt till tre ombud
 101-300 medlemmar ger rätt till fyra ombud
 301-600 medlemmar ger rätt till fem ombud
 601 eller fler medlemmar ger rätt till sex ombud

Självklart får man gärna vara med på stämman även fast man inte är ombud. Så se till att ni blir en grupp från er förening som kommer med!