Riksstämma Nord

Equmenia Syd

Hej!

Equmenia Syd finns för att möta ledare och föreningars behov för att göra det möjligt att bjuda in barn och unga till gemenskap i Equmenia. Equmenia Syd är en av Equmenias sju regioner i Sverige.

Equmenia Syd arbetar nära kyrkans region Syd.

Kalender

LAN i Equmenia Syd

23 okt24 okt

Tyvärr blir det inget vanligt LAN i Syd detta år då pandemin sätter stopp. Tråkigt tyckte styrelsen och fixade till en discord-server där spelsugna kan mötas, snacka och spela tillsammans. Från fredag kväll kl. 19.00 till lördag eftermiddag är du speciellt välkommen dit! Vi siktar på att det vid…

Retro-tv som visar text Riksstämma 20

Riksstämma 2020

7 nov8 nov

Välkommen till Riksstämman 2020 7-8 november Equmenias riksstämma kommer i år – på grund av rådande omständigheter – att genomföras digitalt. Förhandlingarna kommer att ske i ett gemensamt digitalt rum under eftermiddagen den 7 november och förmiddagen den 8 november, och hela riksstämman avslutas med en gemensam gudstjänst. Mer…

KonfaS 20/21

20 nov22 nov

KonfaS 20/21 drar igång med en prova på-dag den 21 november i Sösdala. Anmäl dig till KonfaS genom din lokala ledare eller mejla liselotte.spare@equmeniakyrkan.se.

Demorkatijamboree

Demokratijamboreen

21 nov29 nov

Demokratijamboreen är Scouternas stämma där alla Equmenias scoutkårer har rösträtt. I år blir stämman digital. I samband med Demokratijamboreen arrangerar Equmenia en digital scoutledarsamling där vi samtalar om stämman och ser på handlingarna. Till Digital scoutledarsamling 15 november. Följ med på Demokratijamboreens sida på webben och på Facebook.

Utveckling

Allt vi gör handlar om att stärka ledare, föreningar och gemenskapen i vår region

Ledarsamlingar

Vi hjälper till att genomföra en samling i din förening för att ni ska göra det ni gör allra bäst. Kontakta våra föreningsutvecklare för att planera er samling.

Aktuellt

Kontakt


Besöksadress
Equmenia Syd
Västerkyrkan
Byggmästaregatan 21A
222 37 Lund

Equmenias styrelse
Här hittar du vår styrelse

Vi jobbar för Equmenia Syd

Joakim Stenmo

Regionsamordnare/ föreningsutvecklare, Equmenia Syd

070-733 55 49

joakim.stenmo@equmenia.se

Liselotte Spåre

Ansvarig för KonfaS Region Syd

070-729 50 44

liselotte.spare@equmeniakyrkan.se

Få nyheter från oss

Vill du också få information i din mail? Lämna din mailadress här: Formulär