Händer som håller en blomma

Ge en gåva

Vill du vara med och stötta Equmenia ekonomiskt? Det hoppas vi på! Vi letar ständigt efter nya vägar för att ge, och hoppas att kunna göra det enkelt för alla att ge en gåva till Equmenia och våra projekt.

Equmeniakyrkans insamling till Equmenia

En söndag i oktober varje år har Equmeniakyrkans insamlingsdag till Equmenia. Denna dag uppmärksammas Equmenia i församlingar över hela Sverige genom både insamling och förbön.

Ge regelbundet

Att vara månadsgivare är ett enkelt, långsiktigt och regelbundet sätt att stötta Equmenia. Genom autogiro dras den summa du bestämt dig för från ditt konto varje månad, utan att du behöver göra mer än att anmäla dig en gång. Du anmäler dig genom blanketten nedan. Läs mer om månadsgivande i broschyren nedan. Autogirot administreras av Equmeniakyrkan.

Ge via Swish

Swisha valfri summa till 123 213 48 31. På Swishs hemsida kan du läsa mer om hur du skaffar Swish och hur Swish fungerar.

Ge via bankgiro

Att ge via bankgiro är enkelt och smidigt för dig med internetbank. De gåvor som kommer in via Equmenias bankgiro går till det arbete inom Equmenia som bäst behöver pengarna just nu. Equmenias bankgiro: 293-0543

Testamente

På Equmeniakyrkans webbsida kan du läsa mer om hur det går till att skriva ett testamente och vad du bör tänka på.

Insamling

Alla på samma kula..

…är samlingsnamnet för de internationella projekt som Equmenia samlar in pengar till. Projekten är startade och drivs av Equmenias systerkyrkor.

Maila till internationellt@equmenia.se om du om du vill ha mer information om projekten eller hur du ska göra för att starta en insamling i din förening eller i samband med ett arrangemang.

Tips

Ordna en insamling till ”Alla på samma kula” i samband med ett scoutläger. Eller varför inte ha en insamling som ett stående inslag under söndagsskoleterminen? Gör det tydligt för deltagarna hur mycket pengar som samlas in och berätta om vilka projekt pengarna går till just nu.