Publicerat 

Ge en gåva

Vill du vara med och stötta Equmenia ekonomiskt? Det hoppas vi på! Vi letar ständigt efter nya vägar för att ge, och hoppas att kunna göra det enkelt för alla att ge en gåva till Equmenia och våra projekt.

Equmeniakyrkans insamling till Equmenia

En söndag i oktober varje år har Equmeniakyrkans insamlingsdag till Equmenia. Denna dag uppmärksammas Equmenia i församlingar över hela Sverige genom både insamling och förbön.

Ge regelbundet

Att vara månadsgivare är ett enkelt, långsiktigt och regelbundet sätt att stötta Equmenia. Genom autogiro dras den summa du bestämt dig för från ditt konto varje månad, utan att du behöver göra mer än att anmäla dig en gång. Du anmäler dig genom den här blanketten. Läs mer om månadsgivande i den här broschyren. Autogirot administreras av Equmeniakyrkan.

Ge via mobilen

Swisha valfri summa till 123 213 48 31. På Swishs hemsida kan du läsa mer om hur du skaffar Swish och hur Swish fungerar.

Du kan även sms:a texten ge30 eller ge100 till 72980 för att ge 30 eller 100 kr (sms-kostnad tillkommer). Alla sms-betalningar i Sverige går genom WyWallet. Du kan läsa mer på deras webbsida om vad som gäller för just ditt abonnemang.

Ge via bankgiro.

Att ge via bankgiro är enkelt och smidigt för dig med internetbank. De gåvor som kommer in via Equmenias bankgiro går till det arbete inom Equmenia som bäst behöver pengarna just nu. Equmenias bankgiro: 293-0543