Vad gör Equmenia?

Det finns redan flera gamingverksamheter runt om i våra föreningar & regioner. Det arrangeras allt i från LAN till spelkvällar och brädspelsläger och kyrkor i Sverige har i 20 års tid arbetat med gaming & spel som verktyg. Vi vill genom stöd, utbildning, material och inspiration hjälpa till att utveckla det arbetet. Vi vill också starta upp nya verksamheter. Gaming är unikt på det sättet att tid & rum är lite flytande, detta ger också möjlighet att nationellt bedriva verksamhet.

Hur blir jag en del?
Du kan delta i Equmenia gaming verksamheter på ett gäng olika sätt, antingen genom att engagera dig och delta i en lokal verksamhet, eller genom att ansluta till vår discordserver och bli en del av gemenskapen där. Vi tillhandahåller också en minecraftserver som du är välkommen in att spela på. Du är också en viktig del av verksamheten genom att be för den.

Finns det några regler och riktlinjer?
Det mesta löser sig om du behandlar andra så som du själv vill bli behandlad. I Equmenia Gaming vill vi ha en rolig, trygg & utvecklande spelmiljö, där vi både vill växa som människor och som datorspelare. Har du frågor om hur du kan arbeta med detta i din ledargrupp, kontakta gamingstaget.