Styrelse och stag

Den regionala styrelsen består av ideellt engagerade, som tillsammans arbetar med regionens gemensamma syfte, mål och verksamhet.
I styrelsen pratar man om hur man kan hjälpa till om det blivit bekymmer i någon grupp, och drömmer om vad man skulle vilja hända i framtiden.

Styrelsen tar också beslut om hur man ska komma dit.

vi kommer nu under en period på olika sätt presentera styrelsen och scoutstaget. Så håll utkik på våra sociala medier och här på vår hemsida:)

Kajsa Norin, ordförande

Jag heter Kajsa och är ordförande för Equmenia Svealand. Ett spännande och roligt uppdrag! Jag arbetar som ungdomsledare i Betelkyrkan i Örebro, det är fantastiskt att få möta barn och unga i våra olika grupper. Jag har nog varit scout sedan jag föddes och sjungit nästan lika länge. Några bibelverser som jag ofta förundras över och återkommer till är Kol 3:12-17. För mig säger de mycket om vad det är att vara en kristen människa, en församling och en ekumenisk gemenskap. Genom Equmenia Svealands styrelse vill jag bland annat jobba på att kommunikationen mellan våra föreningar i regionen ska bli ännu bättre; jag tror vi har mycket att vinna om vi möts mer. Hör jättegärna av er till mig, någon annan styrelseledamot eller någon av våra anställda om du har frågor, funderingar eller glada tillrop!

Daniel Sunesson, ledamot

Hej på er! Jag heter Daniel jag bor och kommer ifrån Örebro. Jag är aktiv som scoutledare i Björneborg och Fjugesta. På vardagar jobbar jag med lantbruk så det tar mycket  av min tid. Jag brinner för  att barn och ungdomar  ska få känna sig trygga när dom kommer till våran verksamhet. Jag är rätt ny som scoutledare i Equmenia jag är inne på mitt fjärde år, saker och ting  börja  falla på plats men jag gillar att ständigt lära mig och utveckla  verksamheten. Jag är en glad kille som älskar att fika!

Peter Davidsson, ledamot
Peter är 28 år och medlem i equmenia Årjäng. Där är han scoutledare och sitter med i ungdomsrådet.

Magdalena Dammström, ledamot
Magdalena är 35 år och medlem i SEU, S:t Eskils Unga, Eskilstuna. Är scoutledare och även med i Svealands Scoutstag.

Kontakt till styrelsen:

Kajsa Norin, ordförande

kajsa@betelkyrkan.se

072-853 24 04

Valkommittén

Frida Sandberg, Eskilstuna

073-159 13 39

wildscout@live.se

Scoutstag

Emil Fröjdhammar, Sala
Email: frojdhammar_emil@hotmail.com
Telefon: 070-389 86 72

Magdalena Dammström, Eskilstuna
Email: magdalena.dammstrom@gmail.com
Telefon: 073-989 46 15

Lotta Wignell, Årjäng
Email: lotta.wignell69@gmail.com
Telefon: 070-322 47 84

Frida Sandberg, Eskilstuna (sammankallande)


Email: wildscout@live.se
Telefon: 073-159 13 39