Repet

Föreningar behöver ha koll på vilka som är med i olika grupper och vilka som är medlemmar. Repet är Equmenias och Equmeniakyrkans registerprogram som är gratis för alla våra föreningar att använda.

I Repet kan du sköta din förenings medlemsregister, sammanställa statistikrapporten och göra utskick. I Repets matrikelfunktion kan du enkelt föra närvaro i mobilen efter exempelvis Puls- eller tonårskvällen.

Driftsstörning

Vi har en driftstörning 20231114 kl 10.30.
Våra tekniker arbetar för att lösa detta så snart som möjligt.

Inloggning

Varje person som skall använda föreningens medlemsregister Repet behöver ha sina egna inloggningsuppgifter.

Användarinformation

Om du använder Wappen kan du se filmer om Wappen fungerar.
Här finns även digitala blanketter för registrering och avregistrering av LokalAdminer. Klicka på knappen för att gå till sidan.

Om du vill ha tillgång till materialet kontakta din LokalAdmin eller skicka epost till info@repet.eu

WAPP
Inloggning Wapp

Klicka här för att logga in

En ny funktion för alla ledare som sköter en eller flera grupper. Din huvudadministratör behöver hjälpa dig att komma igång. Du kan sköta din grupp direkt i mobilen eller surfplattan. Du kan använda många funktioner, lägga till eller ta bort en kväll, föra närvaron, lägga till och ta bort deltagare, ta in medlemskap för dina barn/ ungdomar. Verktyget Wapp är en fristående del av Repet och utformad för att enkelt passa i ditt ledarskap.

Repet
Inloggning Repet

Varje förening behöver utse ansvariga ledare som har ett övergripande ansvar för Repet. Ledaren ansvarar för att kunna lite mer om funktioner som statistikår, nya terminer och framför allt stödja andra ledare som sköter sin grupper i Wapp funktionen. Tanken med Repet är att alla ledare skall kunna stödja i arbetet med föreningens administration, som senare kan innebära att det blir bidrag till föreningens arbete.

Support och kurser

Du som är E-LokalAdmin i din förening kan få support genom att antingen mejla info@repet.eu eller ringa 08‑580 031 69 under kontorstid. Här hittar du mer information om supporten.

En lokal Repet administratör får också ta del av Repetkurser som hålls på olika platser runt om i landet ett par gånger per år. Välj bland Repets grundutbildningar, fortbildningar eller webbutbildning. Det finns också jättebra korta instruktionsvideor som förklarar hur varje funktion fungerar. De hittar du genom att klicka på Support längst ner i fönstret när du är inloggad i Repet.

Film om Repet

Starta upp Repet!

Om du vill börja använda Repet i din förening, skicka ett mejl till info@repet.eu så hjälper de dig att komma igång! Det går också bra att ringa under kontorstid, 08‑58 00 31 00 och berätta att din förening vill skaffa Repet.

Visste du att det finns ett riksstämmobeslut på att alla föreningar i framtiden ska använda Repet?

Mycket som är nytt

Repet utvecklas hela tiden. Så om du testade att använde det för några år sedan så tycker vi du ska testa igen, mycket har hänt som underlättar just för föreningar. Och ännu mer är på gång! Du kan exempelvis nu skicka Bildalistor genom Repet.