Repet

Föreningar behöver ha koll på vilka som är med i olika grupper och vilka som är medlemmar. Repet är Equmenias och Equmeniakyrkans registerprogram som är gratis för alla våra föreningar att använda.

I Repet kan du sköta din förenings medlemsregister, sammanställa statistikrapporten och göra utskick. I Repets matrikelfunktion kan du enkelt föra närvaro i mobilen efter exempelvis Puls- eller tonårskvällen.

Om du vill börja använda Repet i din förening, skicka ett mejl till info@repet.eu så hjälper de dig att komma igång! Det går också bra att ringa under kontorstid, 08‑58 00 31 00 och berätta att din förening vill skaffa Repet.

Visste du att det finns ett riksstämmobeslut på att alla föreningar i framtiden ska använda Repet?

Logga in i Repet

Om din förening redan använder Repet och du har fått ett konto av din lokala Repetadministratör så kan du logga in här:

Logga in i repet

Logga in i matrikeln

Support och kurser

Du som är LokalAdmin i din förening kan få support genom att antingen mejla info@repet.eu eller ringa 08‑580 031 69 under kontorstid. Här hittar du mer information om supporten.

En lokal Repetadministratör får också ta del av Repetkurser som hålls på olika platser runt om i landet ett par gånger per år. Välj bland Repets grundutbildningarfortbildningar eller webbutbildning. Det finns också jättebra korta instruktionsvideor som förklarar hur varje funktion fungerar. De hittar du genom att klicka på Support längst ner i fönstret när du är inloggad i Repet.

Mycket som är nytt

Repet utvecklas hela tiden. Så om du testade att använde det för några år sedan så tycker vi du ska testa igen, mycket har hänt som underlättar just för föreningar. Och ännu mer är på gång! Du kan exempelvis nu skicka Bildalistor genom Repet.