Ideella uppdrag

Brinner du för Equmenia? Vill du engagera dig ideellt i Equmenia nationellt? Här listar vi ideella uppdrag i olika nationella STAG (strategiska arbetsgrupper), arbetsgrupper, styrelse eller andra uppdrag som du är välkommen att söka. Fyll i formuläret nedan om du vill engagera dig.

Vill du istället jobba hos oss? Se vilka tjänster vi har behov av just nu.


Att vara med i någon av Equmenias strategiska arbetsgrupper (stag) är ett ideellt förtroendeuppdrag och representanterna utses av Equmenias styrelse.

Uppdraget innebär att vara bollplank åt respektive koordinator och arbeta strategiskt med frågor inom varje område.

Möten för stagen är både fysiska och digitala träffar och ibland ingår det också att åka på riksstämma eller andra mötesplatser.

Att vara med i ett stag är ett givande och roligt uppdrag där du får bidra med dina erfarenheter för att göra hela Equmenia ännu bättre!

Equmenia Gaming söker dig som brinner för spel & kyrka!

– Vi söker ledare och moderatorer till både Equmenias discord- och minecraftserver. Uppdraget är att tillsammans med gamingstaget och övriga ledare moderera och underhålla våra servrar.

– Vi söker också dig som har erfarenhet av roll- och brädspel och som vill ingå i gamingstaget och tillsammans med dem och projektledaren vill leda Equmenia Gamings arbete framåt.

Gillar du kreativitet? Brinner du för att barn och unga ska få växa och utvecklas i deras kreativa uttryck? Har du tankar kring hur vi kan nå barn och unga med evangeliet genom de olika uttrycken? Har du idéer för hur vi kan uppmuntra och stärka kreativa personer i deras tro? Har du tid och lust att engagera dig ideellt? Då vill vi ha med dig i staget för kreativa uttryck!

Nationella scoutstaget är en ideell arbetsgrupp med fokus på scouting.

Vi jobbar med strategiska scoutfrågor. Det handlar t.ex. om nationella scoutläger, 10 års plan för utveckling av scouting inom Equmenia eller samarbete med Scouterna. Vi har både fysiska och digitala träffar.

Du som söker är eller har varit scoutledare, du brinner för scouting och tycker det är viktigt.

Du är alltid välkommen med din ansökan till scoutstaget då medlemmarna byts ut lite nu och då. Så fyll i formuläret redan nu så vet vi om att du är intresserad!

Har du ett hjärta för internationella frågor och Equmenia? Har du tankar och drömmar om hur vi kan och borde utvecklas? Har du någon typ av internationell erfarenhet? Sök till internationella staget!

Jag vill engagera mig för Equmenia

  • Skriv. t.ex. ”Scoutstaget”.