Vill du vara med och skriva musik för Equmenia Ton?

Equmenia Ton är ett projekt grundat i en längtan efter att skapa ny musik till församlingar och föreningar runt om i landet – lovsånger som särskilt tilltalar den yngre generationen.  

Under fyra år har Equmenia bjudit in låtskrivare till en helg av kreativt skapande, ideologiska samtal, inspiration och nya möten. Equmenia vill fortsatt skapa förutsättningar för kreativitet att flöda genom människor som fått gåvan att uttrycka sig i ord och ton, så därför kommer nu en inbjudan till en ny skrivarhelg. Denna skrivarhelg kan komma att mynna ut i låtar som sedan ges ut av Equmenia. Vill du lyssna på tidigare sånger så finns de på Spotify.

Låtskrivarhelg

Höstens låtskrivardagar kommer hållas på Nimbus, Öckerö, där Equmenia Ton en gång startade! Och kanske har DU något alldeles särskilt att bidra med in i detta.  

Datum: 10 – 12 november 2023 

Plats: Nimbus, Öckerö 

Kostnad: Du betalar själv din resa t.o.r. till Nimbus men Equmenia står för boende i stuga och mat. (Undantag för studenter som vi bjuder på resan) 

Ansökan

Nu kan du ansöka om att få vara med på denna helg. För att det ska bli en lagom och hanterbar grupp för de som åker har vi ett begränsat antal platser på 10 personer.

Ålder: ca. 20-40 år

Erfarenhet: Du ska ha skrivit någon form av text eller musik tidigare.

Bakgrund: Vi ger förtur till de som är med i Equmenia och Equmeniakyrkan.

Skriv till karin.bodell@equmenia.se om du har frågor eller vill vara med! Sista ansökningsdag är 15 oktober 2023.