Vill du va spelledare på LycksCon?

Observera

Denna text publicerades första gången den 21 juni, 2017. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Nu är det sommar och sol, men alla vet vad som kommer efter sommar och sol,
LycksCon 1.7.

Vi söker spelledare
Den 28-31/10 så kommer lägret LycksCon genomföras. Nu söker vi folk som har intresse för brädspel och rollspel. Idén är att vi ska ha spelledare som kan spel och som sätter sig ner och lär ut spel till grupper. När det gäller rollspel så handlar det i första hand om att vara spelledare. Om du är intresserar eller känner någon som skulle passa här får ni gärna kontakta Oskar Skarin.
Cosplaymiddag
Det som vi också håller på att planera för och som man kan ta sommaren att förbereda sig för, är vår Cosplaymiddag, eller maskerad som man sa på stenåldern. Man klär helt enkelt ut sig till någon figur från tv, data/tv-spel med mera. Kul om så många har någon klädnad. Mer info kommer.
Bjud in dina kompisar
Hjälp också till att sprida infon om detta läger, se det som bara möjlighet att bjuda in någon som gillar brädspel eller rollspel men som inte varit med på läger tidigare.
Läs mer om LycksCon 1.7 här
Guds frid //Oskar Skarin
Pastor i Equmeniakyrkan Lycksele
oskarskarinpastor@gmail.com
0739382126