Nyskrivet och avskalat från Equmenia Ton – rykande färsk EP ute nu!

I EP:n ”Equmenia Ton Live” hör du ”Himlen tillhör er”, ”Lär oss älska Dig” och ”Låt allt Du är”, låtar som alla tre kom till under hösten 2021. Om det inledande spåret ”Himlen tillhör er” berättar en av låtskrivarna:

I Matteus 19:14 säger Jesus ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, för himmelriket tillhör sådana som de”. Jag och Axel pratade om den här versen innan vi skrev ’Himlen tillhör er’. Vi pratade om att Jesus vill att vi kommer till honom som barn, och att vi alla är Guds barn som har fått himlen som gåva av vår Fader. Gud längtar efter oss, och vill att vi ska komma till honom med längtan och förundran. Efter att ha samtalat om detta underbara ämne i ca 10 minuter började vi skriva musik och bara någon timme senare fanns den här låten, som en gåva till oss från Gud. Vi var verktyg med papper och penna, fingrar och tangenter, men Gud var den som hade något att säga oss: ”himlen tillhör er”.

Matilda Ugand, låtskrivare och producent
Livesessions på YouTube


Tillsammans med de nya låtarna släpps livesessions på YouTube, och precis som vanligt finns noter hos David Media. Lyssnar gör du bland annat på Spotify.