Kolla in Suntprat.se

Observera

Denna text publicerades första gången den 16 november, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Det finns en hel del saker som är svåra att prata om. Hur vet man om man dricker för mycket? Är porr najs, eller problematiskt? Kan en bli beroende av sociala medier? Suntprat vill öppna för samtal kring alkohol, droger, sociala medier, gaming och nätporr. Det är områden i vardagen som kan ge oss glädje och kamp, inspiration och skam och göra att våra liv berikas och förminskas. Att prata om detta med vänner, vuxna eller familjen är inte alltid helt enkelt. Där vill vi finnas! Vårt uppdrag är att sätta igång samtalen!

Nu har vi glädjen att äntligen kunna presentera Suntprat.se.

SUNTPRAT.SE

På Suntprat.se delar vi tips och tänkvärda artiklar med jämna mellanrum. I flödet hittar du allt möjligt: podd-tips, rolig fakta, quiz och annat roligt. Funderar du på tyngre frågor eller vill ha information om var man kan vända sig med problem kan du hitta länkar under Hjälp och Om Beroende. Om du är ledare så hittar du material, programupplägg och saker som kan vara bra att tänka igenom på ledarsidan.

Hoppas du hittar något du gillar och kan använda dig av!

/Suntprat