Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
29 december, 2022 15:00 - 2 januari, 2023 11:00

Nyårsläger

Efter flera år av inställda nyårsläger blir det nu ÄNTLIGEN nyårsläger!

I år kommer lägret vara i Hudiksvall dit HEM (Hudiksvall Equmenia i Missionskyrkan) hälsar oss extra välkomna. Oavsett plats lovar vi att du som varit med på våra läger kommer att känna igen dig, och vi kommer göra allt vi kan för att alla, också du som inte varit med förut, kommer känna dig hemma. Så Välkommen HEM helt enkelt! 

Det blir roliga aktiviteter både inne och utomhus, gemenskap, och såklart gudstjänster, bus och härlig atmosfär med tonåringar från region Mitt. Och eftersom det är nyårsläger kan du också förbereda dig på ett riktigt nice nyårsfirande!  

Lägret pågår 29 december-2 januari.
Start för lägret är kl 15.00 29/12 (med incheckning från kl 14). Lägret avslutas 2 januari kl 11.00 

Vi sover på madrasser på golvet i sovsalar. 

Kostnad
Lägret kostar 700:- per person och det betalas helst via swish när du kommer till lägret. I annat fall som faktura till vårdnadshavare. Önskar du ekonomiskt stöd, kolla först med din lokala förening, eller hör av dig till någon av oss i regionpersonalen så kan vi hjälpa till via vår lägerfond. Obs att ansökan måste ske innan anmälningstiden går ut. Läs mer om Lägerfonden här.

När du anmäler dig godkänner du också Lägerpolicyn
Läs igenom den noga så du vet vad du godkänt.

Mer info
En packningslista och info om annat du behöver tänka på kommer i lägerbrevet en vecka innan julafton.

Har du frågor?

Kontakta din ledare eller regionpersonalen

Anmäl dig genom att klicka här
Sista anmälningsdag 4 december

Du som tänker åka som ledare eller funktionär behöver planera in de digitala ledarsamlingarna 15/11 och 7/12  kl 19.30-21 via Zoom

LEDARE eller FUNKTIONÄR?
Utan ledare inget läger! Vi välkomnar dig som är född 2003 eller gått ut gymnasiet att följa med som ”funkis” på våra läger. Skillnaden mellan att vara ledare och funktionär (”funkis”) kan du läsa mer om i equmenia mitts Lägerstruktur

Det är fantastiskt att få vara med och hjälpa till på våra läger där tonåringar får växa tillsammans med varandra och Jesus! Många av de som åker på läger i Equmenia Mitt har varit med många år först som deltagare och sedan som ”funkis” och ledare. Vi behöver vara olika, precis som våra deltagare är olika. Men vi behöver också vara enade om vad vi gör och varför. Därför tycker vi det är viktigt att vi innan lägret har ledarsamlingar. Om du inte varit med förut kan du höra av dig till regionpersonalen så att du blir tillagd i grupper för att inte missa någon information.