Laddar Evenemang
29 december, 2021 - 2 januari, 2022

Mitt: nyårsläger

Nu är anmälan öppen för Equmenia Mitts Nyårsläger!  

I år kommer vi att vara i Hudiksvall efter många år på Sjöviks folkhögskola. Men, vi lovar; du som varit med på våra läger kommer att känna igen dig ändå!  

Det blir roliga aktiviteter både inne och utomhus, gemenskap, och såklart gudstjänster, bus och härlig atmosfär med tonåringar från region Mitt. Och eftersom det är nyårsläger kan du också förbereda dig på ett riktigt nice nyårsfirande!  

Lägret pågår 29 december-2 januari. Vi sover på madrasser på golvet i sovsalar. 

Kostnad
Lägret kostar 900:- per person och det betalas helst via swish när du kommer till lägret. I annat fall som faktura till vårdnadshavare. Önskar du ekonomiskt stöd, kolla först med din lokala förening, eller hör av dig till någon av oss i regionpersonalen så kan vi hjälpa till via vår lägerfond. Obs att ansökan måste ske innan anmälningstiden går ut. Läs mer om Lägerfonden här.

Mer info 
En packningslista och info om annat du behöver tänka på kommer i lägerbrevet en vecka innan julafton.    

Du som är ledare…
Vi har ledarsamling 14/12 kl 19.30 på zoom. Du som anmäler dig som ledare, eller funktionär, men som inte var med på ledarsamlingen 8/12 får gärna meddela Jens eller Erika, så att vi kan involvera dig i förberedelserna. Läs gärna igenom vår struktur för hur vi jobbar med ledarskap på våra läger. 

Anmäl dig här

När du anmäler dig godkänner du också Lägerpolicyn läs igenom den nog så du vet vad du godkänt 

Har du frågor?
Kontakta din ledare eller regionpersonalen!