Julkortstävling!

Vill du skapa ett av 2021-års julkort som kommer säljas i Equmenias webbshop? Var med i vår julkortstävling!

Vi vill ta fram julkort som Equmenias föreningar kan köpa och ge till sina ledare som tack för terminen, eller som en uppmuntran till alla deltagare. Nu letar vi efter passande motiv till dessa och du har möjlighet att vara med och påverka – din konst kan bli Equmenias nya julkort!

Skicka in ditt bidrag senast 1 november 2021.

Gör såhär:

1. Skapa ditt motiv, det får gärna innehålla något om julens budskap. Om du skapar för hand eller digitalt är upp till dig. Kanske vill du klippa och klistra och sätta ihop något av olika material? Obs! Den slutgiltiga storleken på julkortet kommer vara 10×15 cm, men skapa gärna i ett större format så förminskar vi det i tryckprocessen.

2. När du är nöjd med ditt motiv scannar eller fotograferar du det, så att det blir digitaliserat (om det inte redan är digitalt). Frågor på det? Kontakta i så fall linnea.hjelm@equmenia.se.

3. Mejla ditt motiv till linnea.hjelm@equmenia.se. Valfritt filformat men det är viktigt att den är högupplöst. Senast 1 november 2021 vill vi ha ditt tävlingsbidrag.

Info

En jury väljer ut vilka motiv som kommer tryckas upp och säljas som julkort i Equmenias webbshop hos Nya Musik.

Konstnärernas namn kommer att framgå på vykort och i andra sammanhang där motiven används. Om du vill delta anonymt – säg till i samband med att du skickar in ditt bidrag.

Någonstans på julkortet kommer vi att placera Equmenias logotyp.

Equmenia förbehåller sig rätten att publicera motivet på webb och i sociala medier samt ladda upp det för nedladdning i Equmenias bildbank.

Vinnarna av julkortstävlingen kommer tillsammans med deras bidrag publiceras på denna sida efter 1 november 2021.

Ett litet tack

De tävlingsdeltagare vars motiv väljs ut av juryn får en mugg och anteckningsbok från Equmenias webbshop.