Workshop om kulturutbyten på Kongokonferens 26 oktober

Observera

Denna text publicerades första gången den 9 oktober, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Vill du veta mer om vad Equmeniakyrkan och Equmenia gör i Kongo-Kinshasa och Kongo-Brazzaville? Missa då inte heldagskonferensen UTMANING KONGO!, lördag 26 oktober i Jönköping.

Det blir en dag fylld av intressanta seminarier och workshops och en konsert med den kongolesiska kören Kintwadi.

Under konferensen kommer Equmenia vara med och hålla ett av seminarierna. I en workshop pratar vi om kulturmöten och vad som händer när vi gör utbyten mellan ungdomar från Sverige och Kongo. Vi pratar också om värdet av att möta nya kulturer och traditioner i stort och vad som händer när vi öppnar upp våra liv för att förstå andras sätt att leva.

Medverkande är Matilda Persson, tidigare idrottsvolontär i Kongo-Brazzaville, Tilda Jönsson deltagare och ledare från lärjungaskolan Apg29 med erfarenhet från Kongo-Kinshasa och Kongo-Brazzaville samt Roddy Guimbi-Guimson, från Kongo-Brazzaville som tidigare arbetat för den evangeliska ungdomsorganisationen i landet.

Klicka här för att läsa mer om hur du anmäler dig och vad som händer under resten av konferensen.   

Kongo