Viktig information om Bli scout-kartan!

Scouterna har i slutet på april 2021 nylanserat hela sin websida inklusive en ny Bli scout-karta. För att din kår ska synas på den nya kartan måste din kår uppge en mejladress och vi behöver återkoppling senast onsdag 5 maj. Här berättar vi om hur det går till.

Bli scout-kartan är en plats där alla kan gå in och hitta närmaste scoutkår. Själva kartan finns här: Bli scout-kartan Equmenias kårer har i många år funnits med på Bli scout-kartan men i och med att Scouterna har gjort en ny karta behöver vi lägga in Equmenias kårer på nytt. Detta hjälper Equmenia nationellt till med. Men för att det ska bli rätt för kåren behöver vi veta vilken mejladress ni vill ha som kontakt. Mejladressen kommer inte synas på Scouternas sida men finns bakom ett formulär. När intresserade fyller i formuläret får ni ett mejl till den adressen ni uppger.

Vi har mejlat information om detta till alla kårchefer/kårkontakter som finns i Repet. Om kåren inte har fått mejl beror det på att din kår inte har uppgett någon kårkontakt. Om så är fallet kontaktar ni oss direkt på scout@equmenia.se så hjälper vi er.

Vi vill ha in alla Equmenias scoutkårer på Bli scout-kartan. Därför ber vi alla kårer agera snabbt på det mejlet ni har fått och allra senast onsdag 5 maj.

Din kår kommer senare att få inloggning till Scouternas system Scoutnet så ni själva kan ändra kontaktinformation om er kår.

Vår erfarenhet är att Bli scout-kartan används av många och att det är ett väldigt bra sätt för Equmenias scoutkårer att synas och rekrytera nya. Så därför är det viktigt att vi snabbt får lagt in kårerna.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till scout@equmenia.se