Treklöver Gilwell-kurser

Observera

Denna text publicerades första gången den 7 januari, 2020. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Treklöver Gilwell-kurs

Är det dags för en nytändning som scoutledare? Eller är det dags för en fördjupning i varför du är scout? Känner du att det är dags att ladda dina batterier, genom att åter besöka platsen i ditt huvud där din inre scoutledare befinner sig? Då är Treklöver Gilwell den rätta ledarskapsutbildningen för dig!

Scouternas folkhögskola arrangerar ett antal TG-kurser varje år. Just nu vill vi särskilt tipsa om två TG-kurser som har kursansvarige med bakgrund i Equmenia. Båda kurser har sista ansökningsdag 31 januari 2020.

TG Tre vatten leds bland annat av Lars Appelgren som är hemmahörande i Mariestad. Han har tidigare varit med i kursteam för Ska’ut och satt i SMU-styrelsen på riks från 1991-1999. Mera info om kursen och anmälan hittar du här: http://www.scouternasfolkhogskola.se/kursomgang/tg-tre-vatten/

TG Norden leds av Erika Gilbertsson, Equmeniascout från Jönköping som nu bor i Stockholm. Erika har haft många uppdrag inom Scouterna och varit med i Equmenias scoutstag. Hon ansvarade för ledarkaféet under Prisma. Mera info om kursen och anmälan hittar du här: http://www.scouternasfolkhogskola.se/kursomgang/tg-norden-treklover-gilwell-nordic-summer-2020/