Publicerat 

Panorama

Tycker du att det saknas en mötesplats för utmanar- och roverscouter? Vi söker dig som vill vara med och göra den nationella Equmeniascouthelgen Panorama till verklighet.

I oktober 2019 kommer Equmenia arrangera en nationell scouthelg för dig som är utmanar- och roverscout mellan 16 och 25. Idén är att skapa ett nationellt nätverk där utmanar- och roverscouter kan mötas, utvecklas, upptäcka nya sätt att engagera sig, och hitta ny inspiration i sin scouting. Helgen har fått namnet Panorama och är tänkt att bli startskottet för årliga samlingar. Ordet ”panorama” betyder att få en obruten bild av ett större område och det är precis vad vi vill! Denna åldersgrupp ska få en större bild av alla möjligheter som finns inom Equmenia och scouting.

Vill du vara med i arbetsgruppen? För att Panorama ska bli verklighet söker vi efter scouter i åldern 16-25 år som vill ingå i en arbetsgrupp på 4-5 personer. Gruppens ansvar är att planera och genomföra helgen. Det finns redan ett syfte med helgen och nätverket och förslag till program och budget. Ni kommer också få stöd från nationella scoutstaget.

Till Panoramas arbetsgrupp söker vi dig som:
· Är i åldern 16-25 år.
· Är Equmeniascout eller har varit det tidigare.
· Tycker det är roligt att träffa andra scouter.
· Är påhittig.
· Vill vara med att skapa en grym helg.

Vi räknar med att grovplaneringen kring program, plats och ansvar sker innan sommaren och att arbetsgruppen då möts via nätet. Efter sommaren är det behov för några flera webmöten och kanske även ett fysiskt möte. Själva helgen är tänkt att vara i oktober.

Ansök om att få vara med i gruppen senast 1 maj. Maila din ansökan till: scout@equmenia.se

Vill du veta mer om Panorama eller har frågor, tankar, idéer? Kontakta nationella scoutstaget och Joel Bergstrand på scout@equmenia.se