Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
5 jul - 9 jul

Tro, Hopp och Hängmatta 2022

Tro, hopp och Hängmatta Equmenia Svealands regionsläger.

Equmenia Svealand är först i Sverige med att erbjuda, 5-9 juli  2022 ett Equmenialäger där alla Equmenias metoder ryms och faktiskt alla åldrar i ett härligt myller med barn, ungdomar, familjer, ledare och funktionärer. Vi kommer att vara på Skräddartorp som ligger ca 2 mil söder om Ludvika. Boende är i friluftsmiljö i tält, vindskydd eller möjligen egen husvagn/husbil och mat lagas på triangakök eller scoutkök. Är man 16 år eller äldre kan man anmäla sig som funktionär eller som individ. Är man yngre än 16 år behöver man ingå i en verksamhet i en förening som åker som grupp.

Under lägerveckan kommer alla deltagare att få en upplevelse av Equmenias metoder som Scout, Puls-tro och idrott, Kreativa uttryck/Skapande, Equmenia gaming och Suntprat kommer att finnas med under alla dagar.  Vårt lägernamn och tema inbjuder till äventyr, rörelse och vila och det får vi göra i gemenskap med varandra och med Jesus.

Anmälan

Anmälan är öppen!

Till anmälan >

Övrigt

Det finns en hel del funktionärer som är tillsatta men en viktig post som idag inte är löst är lägerchef och matansvarig. Är du den personen eller vet någon vi kan tillfråga. Tveka inte på att höra av dig till oss då!

Boka in 3 april!
Då har vi en förträff där vi kommer att få lära oss att sy hängmattor av gamla militärtält. Vi kommer träffas i skårekyrkan kl 14:00.
För er som tycker det blir för långt bort kan samlas lokalt, så kopplar vi upp oss digitalt tillsammans.
För mer info, kolla in länken.

Hängmattedag

8 dec kl 19-20 kommer vi ha en digital informationskväll där alla är välkomna med och vill veta mer.
Länk till mötet

Har du frågor kan du kontakta:

Anna Gustafsson              anna.gustafsson@equmenia.se

Anja Wändal                      anja.wandal@equmenia.se