Laddar Evenemang
4 aug - 7 aug

Tonårsläger på Ensro

Vi har längtat och väntat och nu laddar vi äntligen  för att genomföra ett tonårsläger i Equmenia Mitt i sommar och vi hoppas att du är lika pepp som vi!

Lägret kommer att vara på vår lägergård Ensro vid sjön Ensen utanför Rättvik den 4-7 augusti. Det blir en skön vecka med gemenskap, aktiviteter, gudstjänster, bus och härlig atmosfär med tonåringar från hela vår region. Vi bor i stugor eller rum i sängar.

Kostnad
Lägret kostar 700:- per person och det betalas i samband med information som kommer i slutet på juli. Önskar du ekonomiskt stöd, kolla antingen med din lokala förening, eller hör av dig till någon av oss i regionpersonalen så kan vi hjälpa till.

Corona?
1 juli träffades arbetsutskottet för Equmenia Mitt och ledargruppen för tonårslägret och tog beslutet att genomföra lägret. Vi vidtar förstås åtgärder för att göra ett så bra och smittsäkert läger som möjligt. Vi har i den här processen lyssnat in smittskyddsläkare i region Dalarna, samt folkhälsomyndighetens, scouternas och equmenias rekommendationer. Mer information om vilka åtgärder vi vidtagit presenteras i anslutning till lägerbrevet som skickas ut i slutet av juli. Har du frågor gällande detta, kontakta regionens personal.

Du som är ledare…
Vi har ledarsamling 25/7 kl 19:00, länk får du av Erika eller Jens. Du som är ledare eller funktionär är också välkommen till Ensro redan den 3e augusti för förberedelser. Läs gärna igenom vår struktur för hur vi jobbar med ledarskap på våra läger.

Frågor?
Prata med Erika Planeskog (lägerchef) eller Jens Marklund