Laddar Evenemang
26 jul - 7 aug

Sjöviks Kristendomsskola

Kristendomsskolan 2021

Kristendomsskolan är för dig som har gått ut årskurs 7 eller är äldre. Det är två veckor fyllda av allvar, undervisning om den kristna tron och mycket glädje.

OBS, nya datum! 26 juli – 7 augusti

Till anmälda elever till sommarens kristendomsskola, samt föräldrar. Som ni säkert noterat är läget runt Coronapandemin fortfarande kritiskt, och pandemilagen gäller fram till och med den 30 juni. För att om möjligt kunna genomföra kristendomsskola på Sjövik i sommar har ansvarsgruppen nu, när det visade sig möjligt vad gäller tillgång till lokaler på skolan,
beslutat att flytta fram kristendomsskolan några veckor, från v. 26-27 till v. 30-31. Aktuella datum är måndag 26/7 – lördag 7/8 2021.

Vi tror att sannolikheten för att genomföra kristendomsskolan med säkra rutiner är mycket högre då, än i början av sommaren. Samt att det är bättre att flytta nu till ett säkrare datum, än att tvingats ställa in med kort varsel. Men naturligtvis kan vi ändå tvingas ställa in även i år.

Nu hoppas vi att så många som möjligt av anmälda och antagna elever, ca 75 stycken, samt vidtalade ledare ska kunna delta. Deltagande bekräftas till folkhögskolans expedition, exp@sjovik.eu, så snart som möjligt. Även återbud p.g.a. förändringen meddelas snarast. I början av maj kommer information om deltagande att skickas, för kännedom, till de församlingar som angivits vid anmälan. Mer information inför veckorna på Sjövik kommer längre fram i vår.

Innehåll

Årskurs 1
Grunder i kristen tro/konfirmationsläsning -för dig som gått ut årskurs 7 eller är äldre.

Årskurs 2
Fördjupning i kristen tro med fokus på Nya Testamentet -för dig som gått ut årskurs 8 eller är äldre, samt redan deltagit i kristendomsskola/konfirmationsläsning

Årskurs 3
Fördjupning i kristen tro med fokus på Gamla Testamentet.

Årskurs 4
Lärjungaskap, drama och musik.

I årskurs 2 – 4 ingår även en ungdomsledarkurs.

Deltagaravgift: 4150:-. Syskonrabatt, 1000:- från syskon 2.

Anmälan och mer information finns på hemsidan: www.sjovik.eu
Tidigare elever, samt elever anmälda 2020 har företräde vid anmälan senast 28 mars.

Frågor om anmälan: 0226-678 00, exp[at]sjovik.eu

Klicka här för att ladda ned denna information på PDF.