Laddar Evenemang
1 november, 2023 - 31 januari, 2024

Namntävling Regionstämmo-Nallen

Namntävling för Regionstämmo-Nallen

Nu kan du som medlem i en lokal equmeniaförening i region Nord vara med och ge ett namn till den fluffiga Regionstämmo-Nallen. Nallen följer troget med på alla Regionstämmor, peppar equmenianer, har stenkoll på stadgarna och gillar kyrkfika mest av allt. Nu behöver Nallen ett namn!

Hur fungerar det?

Du kan som medlem i en equmeniaförening i region Nord skicka in namnförslag. Kanske har din scoutpatrull, barnkör, tonårsgrupp eller ungdomsråd ett fantastiskt, kreativt namnförslag som ni tycker passar? Flera personer eller grupper från samma förening får skicka in namnförslag.

Ni har tre månader på er att komma på och skicka in ert bästa namnförslag. Ni kan skicka in namn från och med 1 november till och med 31 januari. Skicka ett mail med ert namnförslag, en kort motivering till namnförslaget, vilka ni är som lämnar in förslaget (namn och ev. grupp) samt vilken equmeniaförening ni tillhör till regionstyrelsens ordförande Joel Brunnegård (joel.brunnegard[at]home.se) senast 31 januari.

Därefter kommer Regionstyrelsen välja ut ett antal av de bästa namnen som presenteras på Regionstämman i Vindeln 27 april, där de närvarande på stämman röstar på vilket namn som vinner och blir Nallens nya namn.