Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

MittKampen vår 2020

25 apr
Equmenia
Mitt
Scout

I april är det återigen dags för den digitala MittKampen! Det går till så att varje kår ses hemma i sin egen förening och kopplar upp sig mot en hemsida där alla information för själva MittKampen kommer och där det sker en onlinesändning. MittKampen består av ett antal utmaningar, där man åldersvis tävlar mot andra patruller. Men viktigast av allt är att man som scout får känna sig som en del av ett större sammanhang och ha en rolig förmiddag tillsammans.

MittKampen äger rum lördagen den 25 april, kl 10.00-12.00.

 

Vad behövs för att vara med?

För att kunna följa den livesändning som sker under MittKampen så behöver ni tillgång till en dator med uppkoppling. Det behöver också vara någon ledare/ansvarig som har en mobil att använda för att skicka in resultat.

Vi kommer också att komma ut med information om andra praktiska saker som ni kommer att behöva förbereda för att kunna göra de utmaningar som kommer under förmiddagen. Tidigare år har det tex kunnat vara slanor, papper och kritor, osv.

 

Familjescout

I år kommer vi att ha en särskild kategori för de kårer som håller på med familjescout. De deltar på samma sätt, men får utmaningar anpassade utifrån att de är mer blandade åldrar.

 

Tidigare år

På den hemsida vi kommer att använda under själva livesändningen kan du gå in och få en bild av vad som hänt under föregående år. Den sidan kommer att uppdateras för till årets MittKampen.

Här hittar du sidan! 

Anmälan

Det kommer att komma en länk till anmälan! Anmälan behöver göras ca två veckor före.

Kontakt:

Equmenia Mitt