Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
6 maj 11:30 - 16:15

MITTKAMPEN!

Mittkampen vår 2023

Mittkampen är Region Mitts egna scouttävling. Vår region är stor och det är långt för många att åka om alla ska vara på samma plats. I vår finns det därför två alternativ för att delta.

Alternativ 1:

Scoutteamet i region Mitt bjuder in till Mittkamp på Region Mitts lägergård Ensro. Dagen börjar med drop-in hamburgerlunch från 11:30 och tävlingen startar vid 12:30 med information. Vi kommer att avrunda dagen ca 16:15.

Kostnad om man deltar i bara tävlingen inklusive lunch, 100kr

För att underlätta för de som reser långt och för att ge möjlighet att umgås med andra kårer erbjuds övernattningsmöjlighet på Ensro från fredag 5 maj-lördag 6 maj för de som vill. Patrullerna behöver själva ta med sig tält eller vindskydd samt det material ni behöver för att sätta upp dessa. Scoutteamet ordnar med korv med bröd på fredagskvällen och gemensam frukost på lördagen. (Ta med något att äta på/med.) Det kommer också att vara ett gemensamt lägerbål på fredagskvällen som man gärna får förbereda något bidrag till. Övriga aktiviteter som önskas ordnas av kårerna själva. Ankomst från klockan 18:00 på fredagen.

Kostnad om man deltar i hajken och tävlingen inklusive korvgrillning, frukost och lunch, 175kr

Klicka här för att anmäla en patrull till alternativ 1

Sista anmälningsdag 21 april. Skicka in en anmälan per patrull. Kostnaden för deltagande faktureras kåren efter genomförd Mittkamp.

Alternativ 2:

Om kåren känner att det blir för långt att åka trots övernattningsmöjlighet kan man leta upp en plats, om möjligt bjuda in några grannkårer och göra sin egen Mittkamp. Om ni är intresserade av det här alternativet hör av er till josefin.gunger@equmenia.se för att få hjälp att planera och genomföra er Mittkamp. Ni kommer då bland annat få tillgång till beskrivningar av de utmaningarna som ska genomföras och märken till alla deltagare.

Kostnad för alternativ 2 inklusive märken, 20kr/person.