Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Mitt – ungdomsanställdadagar

11 sep 11:30 - 12 sep 16:00
Equmenia
Mitt
Ledare
Utbildning

Som region tycker vi att det är viktigt att stötta de medarbetare som arbetar med barn och unga i vår region. Därför bjuder vi två gånger per år in till träffar där vi på olika sätt tar upp frågor kring barn och ungdomsarbete. Under våren träffas vi en dag och under hösten två dagar med övernattning. Träffarna är både till för dig som är anställd just som ungdomsledare/pastor/diakon, MEN även för dig som har en föreståndartjänst och jobbar mycket med barn och unga i din tjänst!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Hösten 2018 träffas vi den den 11-12 september på Ensro lägergård, utanför Rättvik. Vi börjar med lunch 11.30 och avslutar dagen efter med fika 15.00.

Vi kommer att besökas av Mikael Nilsson som är föreningsutvecklare i Väst. Han kommer att dela med sig av sina ledarskapskunskaper. Har vi tur får vi testa på ett gänga avv alla icebreakers, lekar och annat han alltid har i skjortärmen.

Denna träff kostar inget (förutom din resa dit).

Anmäler dig gör du till niklas.bjorklund@equmenia.se. Skriv då med ev specialkost m.m. Anmäler dig gör du senast fredagen den 7 september.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

På våren ses vi en dag någonstans i regionen. Tanken med vårens träff är att få mötas i en lokal församling/förening där de får möjlighet att berätta om sitt arbete och vi alla tillsammans får utmanas och fundera kring vår egen verksamhet. Datum för träff våren 2019 kommer senare

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

 

 

Dessa arrangemang görs tillsammans med studieförbundet Bilda

Kontakt:

Equmenia Mitt

Plats:

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik , 795 92 Sverige
https://www.ensro.se