Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
15 oktober, 2022

Kämpaleken 2022

15 oktober arrangeras årets Kämpalek och Valsätrakyrkans Ungdom står för värdskapet.

Scouterna är grupper av vikingar som samlar pengar för att ge till missionären Ansgar så att han kan bygga en kyrka. Men var är Ansgar? Scouterna letar efter honom under dagen och måste lösa uppgifter för att få nya ledtrådar och kan under tiden både öka och minska sin sparkassa.

Tid:
09.30 börjar registreringen och det är samling för funktionärer
10.00 start för alla.
12.0012.30 lunchpaus för alla
15.00 stänger kontrollerna
ca 16.00 beräknar vi vara klara

Samling: vid stora parkeringen vid Hammarskog https://goo.gl/maps/hYBj5aRxGtco6ACJ7
Mål:
vid Fyristorp https://goo.gl/maps/zq17SUYL6PUawKhL6

Åka kommunalt? Hör av er i mycket god tid om ni vill ha hjälp med transport så undersöker vi det. Närmsta busshållplats Hammarskogs vägskäl

Kostnad: Kostnaden för dagen är 50 kr per person. Information om hur betalningen sker meddelas kontaktpersonen för varje kåranmälan när Kämpaleken närmar sig.

Tävlingsklasser: Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare. De yngsta går med ledare, de äldre (upptäckare och uppåt) förutsätts kunna gå utan ledare.

Ta med: Gör gärna koltar för scouter och ledare. Ett avlångt tygstycke med hål i mitten och ett bälte/band runt magen. Ryggsäck med lunchmat, frukt och vatten. Kläder efter väder. Klädnypa med patrullnamn.

Hajk? Det finns möjlighet att sova över vid Östbergstorpet. https://goo.gl/maps/C3iXXfL11qsxYSMF7 Vatten, eldstäder och dass. Plats på äng och i skog. Meddela arrangörerna via mejl om ni vill övernatta.

Frågor:
Kontakta Inge Bruce för platsfrågor: inge.bruce@regionuppsala.se
Kontakta Karin Olofsdotter för programfrågor: olofsdotterkarin@hotmail.com

Anmälan:
Klicka här för att anmäla er till Kämpaleken

Anmälan senast onsdag 5 oktober