Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
18 april, 2020 09:15 - 18:00

Inställt: Jesus till barnen – ledarkonferens

Med anledning av den rådande situationen gällande det nya Coronaviruset, även kallat Covid-19, har arrangörerna beslutat att ställa in evenemanget.


Hur ger vi tillsammans barnen de bästa förutsättningarna att upptäcka och växa i en tro som bär genom hela livet?

Nätverket Jesus till Barnen tillsammans med Bilda och lokala kyrkor, arrangerar under våren fem ledarkonferenser i olika delar av Sverige. Två av dessa träffar äger rum i Region Öst den 18 april 2020. Denna dag inbjuds ledare, föräldrar och pastorer från olika kyrkor och samfund för att fortsätta dela erfarenheter, se nya perspektiv och fördjupas i roller och uppdrag. Under dagen ges deltagarna möjlighet att hämta hem idéer, tankar, utmaningar och uppmuntran för arbetet bland barn och familjer som församlingen möter. Dagen är fylld av undervisning, seminarier, nätverkande samtal, lovsång, bön och gudsmöten.

Den ena av dagarna i Region Öst äger rum i Husqvarna, och den andra i Linköping. Du är varmt välkommen att åka till den plats som är närmast för dig.

Här finns mycket mer info om dagen – https://barnledarkonferens.se/ och på samma länk finns också information om anmälan och mer detaljerat schema.

Varmt välkommen!

Frågor? 

Marie-Louice Ahlsäter, Svenska Alliansmissionens Ungdom
Epost: marie-louise.alsater@sau.nu

Christer Gustafsson, regionssamordnare Equmenia Öst
Eport: christer.gustafsson@equmenia.se