Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
3 jun

Hjärta Göteborg

Ni har väl inte missat möjligheten att berätta om vad vi som kyrka gör och längtar efter för människor i Göteborg?

Under firandet av Göteborg 400 år den 2-5 juni är det ett stort firande på Frihamnsområdet. Där vi som kyrkor/kyrkliga organisationer i Göteborg är inbjudna att vara med. Gospelkören Solid Gospel tillsammans med artisterna Samuel Ljungblahd, Sebastian Stakset, Gladys del Pilar, Michael Jeff Johnson, Peter Hallström, Jennifer Brown kommer vara med och förgylla festivalen med en hejdundrans konsert 3 juni kl. 13.45, där en av konferenciererna är Britta Hermansson, Evangelist i Equmeniakyrkan. Förutom att vi som kyrkor bjuder staden på denna konsert kommer vi även finnas med i en monter.

I montern vill vi dels

  • erbjuda aktiviteter för alla som rör sig på området.
  • visa upp något av den fantastiska verksamhet som finns
  • skapa mötesplatser och nyfikenhet till engagemang.

Detta är en unik chans att synliggöra kyrkornas arbete och vi gör det under parollen:
”En enad kyrka för en helad stad”.

Välkomna att vara med och bidra med det ni kan och vill. Vi i Equmenia väst/Equmeniakyrkan har fått förmånen att vara huvudansvariga för montern på lördagen då temat är scouting.

Mer infon om det som sker under helgen och vad pengarna vi hoppas att samla in går till finns här: https://hjartagoteborg.se/grattis-goteborg/

Om ni vill och har möjlighet att vara med så anmäl er via: https://hjartagoteborg.se/engagera-dig-26-maj-5-juni/

Alternativt till Sandra Wristel på regionkontoret sandra.wristel@equmenia.se Sandra håller ihop det vi bidrar med från equmenia väst kring scouting. Så: ta med kåren på en härlig dag full med möjligheter att berätta om Gud som älskar var och en av oss och erbjuda en gemenskap för och med barn och unga, där alla kan få vara sig själva. Där vi med utgångspunkt i vår tro på Jesus Kristus vill vara med och forma en bättre värld.

Missa inte heller möjligheten att vara med och fira gudstjänst tillsammans med hela kyrkofamiljen på pingstdagen kl. 15:30 i och utanför Domkyrkan. Länk:

Förutom montern kommer det finnas möjlighet att vara delaktig i ett bönetält som ligger direkt utanför firar-området under dagarna. Där kommer det finnas utrymme för egen bön, förbön, samtal och stillhet för den som önskar.