Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Fotbollsläger i Vårgårda

1 - 5 jul
Equmenia
Väst
Läger
Nationellt
Puls

Äntligen dags för fotbollsläger igen!

Fotbollslägret har flyttat från Öckerö till Vårgårda och därmed tar vi nya tag kring ett av Equmenias populäraste sommarläger. 1-5 juli har du den stora möjligheten att vara med på Equmenias fotbollsläger! 5 dagar av fotboll, nya och gamla vänner, god mat, bad och glass, och möjlighet att lära känna Jesus för första gången eller ännu mer. Enkelt konstaterat, bättre dagar går inte att vara med på!

Lägret vänder sig till tjejer och killar som är 12-16 år, alltså födda mellan 2003 och 2007, och som gillar att spela fotboll. Man måste inte spela i något lag för att anmäla sig, utan det räcker att du tycker om att spela fotboll.

Man tillhör samma träningsgrupp hela lägret, och den hamnar du i utifrån din ålder. Man tränar fotboll två gånger om dagen, och innan, mellan och efter träningarna äter vi, har olika samlingar, och får lära oss och uppleva mer av vad den kristna tron betyder. Du behöver inte vara kristen för att vara med på lägret, och du kommer inte tvingas att tro något du inte själv vill, men du kommer få möjlighet att testa vad den kristna tron är och betyder.

All fotboll spelas på tångahed i Vårgårda, och vi bor, äter, och har alla samlingar i Storsjöstrands lokaler där det också finns badmöjligheter. Mellan storsjöstrand och tångahed åker vi med en chartrad buss.

Pris: 1400 kr

Anmälan

  • OBS! LÄGRET ÄR NU FULLT!

OBS! om du inte är medlem i en lokal Equmenia förening ser vi gärna att du blir det – bland annat pga. av försäkringsfrågan. Om du inte vet hur du blir medlem i en Equmenia förening känn dig fri att kontakta Skander Kurtin, skander.kurtin@equmenia.se

Vänliga hälsningar,
Skander

Kontakt:

Equmenia Väst
0707106172

Plats:

Equmeniakyrkan Vårgårda
Kyrkogatan 7
Vårgårda, Sverige