Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
3 nov - 5 nov

Barnläger 2023

Barn står på stolar med uppsträckta armar

Hoppas du också är sugen på att hänga med på något av våra Barnläger i höst! I år är vi i Vindeln i Västerbotten och i Piteå i Norrbotten. På lägret kommer vi ha lägerliv och så roligt tillsammans! Det kommer finnas flera aktiviteter som du kan välja mellan. Du får träffa nya vänner och kanske återse någon som du känner sedan tidigare. Vi kommer också äta god mat, ha Kvällskul och andakter. Temat för årets läger är Älskad och Värdefull!

När och var?

Barnlägret är under allhelgonahelgen, det vill säga 3-5 november.

Lägret i Västerbotten är i Centrumkyrkan, Vindeln.

Lägret i Norrbotten är i Djupvikskyrkan, Piteå.

För vem?

Equmenia Nords barnläger är för alla barn 7-13 år.

Anmälan och avgift

Lägeravgiften är 300 kr och till detta tillkommer ev. resekostnad. Syskon-/familjerabatt (för föräldrar) är 100 kr rabatt/person. Anmälan är bindande och vid avanmälan efter sista anmälningsdagen faktureras en anmälningsavgift på 150 kr. Deltagaravgiften eller anmälningsavgiften faktureras efter lägrets slut till den angivna mejladressen i anmälningsformuläret. Anmälningsavgiften uteblir vid avanmälan p.g.a. sjukdom mot uppvisande av läkarintyg. Vid utebliven avanmälan faktureras hela avgiften.

Ifall ni önskar åka på lägret men har svårt att kunna betala hela avgiften fråga din ledare om ni kan få något bidrag från er lokala Equmeniaförening.

Om din förening ska betala hela eller delar av lägeravgiften tar du kontakt med dem när fakturan kommer.

Sista anmälningsdag är  måndagen den 16 oktober.

Anmälan till årets barnläger är nu stängd. Kontakta vik. regionsamordnare Matilda Alling om du har frågor.

Resor

Prata med din ledare för samordning av resor.

Program

Vi har många spännande aktiviteter förberedda både inne och utomhus! Du kan välja mellan olika aktiviteter och vi försöker ordna så du får två av dina tre val. Vi alla kommer få vara med och sjunga några sånger tillsammans under lägret, så vilken aktivitet du än väljer får du chansen att sjunga. Vi kommer också ha uteaktivitet för alla, så kom ihåg kläder efter väder. På kvällarna kommer vi köra Kvällskul inomhus och ha extra skoj. Har du något som du och dina kompisar vill göra eller framföra på Kvällskul? Berätta det för er ledare och förbered er gärna redan nu.

Ledarsamling

Som ledare har vi en digital ledarsamling inför lägret den 26 oktober kl. 19:30. Möteslänk mejlas till anmälda ledare senast dagen innan den digitala ledarsamlingen.

 

Mer information kommer.