För dig som är intresserad av internationellt arbete och mission – och vill utveckla det engagemanget – erbjuder Equmenia och Equmeniakyrkan vägar framåt. Varmt välkommen till Möte: Mission – mötesplatsen för dig som vill leva missionellt, växa i lärjungaskap och ta ditt internationella engagemang vidare.

Möte: Mission

Möte:Mission är en mötesplats och missionskonferens för dig som har ett intresse, engagemang och hjärta för mission. Vi vill samlas kring Guds mission för att djupdyka i stora och små frågor, möta varandra och söka Gud i samtal, i gudstjänster, och kring fikaborden. Dina perspektiv och tankar behövs, tillsammans så gör vi Möte:Mission!

Möte: Mission är den återkommande mötesplatsen där vi möts för att inspireras, utmanas, växa och umgås med andra som också vill leva helhjärtat med mission och lärjungaskap i centrum. Här träffas blivande och tidigare missionsvolontärer, apg29:are, idrottsvolontärer, den som längtar ut i världen och den som brinner på hemmaplan.

Möte: Mission våren 2023

Tillsammans med Ansgarskyrkan i Västerås, Equmeniakyrkan och Equmenia arrangeras i vår Möte:Mission 5-7 maj.

I vår har Equmeniakyrkan bjudit in gäster från alla Equmeniakyrkans systerkyrkor runt om i världen för att mötas och för en konsultation där Möte:Mission blir startskottet och inledningen till den kommande missionkonsultationen. Vi tror det här blir ett unikt Möte:Mission med internationella gäster från bland annat Ecuador, Nicaragua och Kongo med möjligheten att möta och samtala med våra syskon från hela världen om det missionsuppdrag vi alla har fått. Ta chansen att och öva på din franska och spanska och få nya perspektiv och relationer.

Praktisk info

Info:

Kostnad: 450kr

Tid: Fredag 5 maj kl 18:00 – Söndag 7 maj kl 13:00

Adress: Ansgarskyrkan, Ansgars gränd 1, 724 63, Västerås

Ansgarskyrkan ligger ca 35 minuters promenad från Västerås Centralstation

Buss 4 mot Brottberga, går ca var 10e minut från Centralstationen

Hållplats: Vallbyleden, Ansgarskyrkan 

Mat:
All mat under helgen kommer vara vegetarisk. Frukost äter du på platsen där du sover under helgen (församlingshem, kyrkan eller där du fixat eget boende).

Boende:
I priset för konferensen ingår boende i kyrkan eller församlingshem (du önskar boende i anmälan). För boende i kyrkan, packa med liggunderlag, sovsäck, kudde. För boende i församlingshem packa med lakan och handduk.


Du kan också välja att hitta och boka annat boende. Här nedan finns några tips:

Noah Longstay – Svalgången 1b, 724 81 Västerås

Ca. 20 minuter promenad till Ansgarskyrkan med Buss: 8 min (Buss 4 mot Västerås Finnslätten Norra, Hållplats: Kronbodsgatan-Vallbyleden)

Hotell Arkad – Östermalmsgatan 25, 722 14 Västerås

30 min promenad till Ansgarskyrkan med buss ca. 17 min (Buss 4  mot Brottberga, Hållplats: Västerås Centrum Stora Gatan – Vallbyleden)

Anmälan

Vid avanmälan:
Om du vill avanmäla dig eller inte har möjlighet att längre komma på konferensen kommer vi inte skicka ut en faktura till dig om du avanmäler dig INNAN 1/5.  

Betalning:
Efter konferensen kommer det skickas en faktura till dig med deltagaravgiften.
Konferensen kostar 450kr. Då ingår måltiderna och sovplats på golv eller sovplats hemma hos församlingsmedlemmar.

Har du frågor? Kontakta Ruth-Elisabeth Bruun Börjesson ruthelisabeth.bruunborjesson@equmeniakyrkan.se eller Julia Sjöström julia.sjostrom@equmenia.se

Möte:Mission arrangeras i samarbete med Bilda.