För dig som är intresserad av internationellt arbete och mission – och vill utveckla det engagemanget – erbjuder Equmenia och Equmeniakyrkan vägar framåt. Varmt välkommen till Möte: Mission – mötesplatsen för dig som vill leva missionellt, växa i lärjungaskap och ta ditt internationella engagemang vidare.

Möte: Mission

Möte: Mission är den återkommande mötesplatsen där vi möts för att inspireras, utmanas, växa och umgås med andra som också vill leva helhjärtat med mission och lärjungaskap i centrum. Här träffas blivande och tidigare missionsvolontärer, apg29:are, Glokalare, idrottsvolontärer, den som längtar ut i världen och den som brinner på hemmaplan. Möte: Mission arrangeras två gånger per år – en gång under höstterminen och en gång på vårterminen.

Möte:Mission är en missionskonferens och mötesplats för dig som har ett intresse, engagemang och hjärta för mission. Detta längtar vi efter att få samlas kring i stora och små möten, i gudstjänster, panelsamtal och kring fikabordet. Jesus säger kom och följ mig, han kallar oss och kallar ut oss. Vad är min väg i mission och vad är vägen framåt?

När? 18-20 november 2022

På fredagen öppnar incheck kl 18 och gudstjänsten börjar kl 20. Vi avslutar på söndagen efter gudstjänsten med lättare lunch vid kl 12.

Var? Löftstadkyrkan, Nygatan 7,  573 33 Tranås

Vem? För dig som längtar efter och vill leva missionellt, växa i ditt lärjungaskap och ta nya steg i ditt internationella engagemang

Konferensen kostar 450kr, då ingår mat och sovplats hos församlingsmedlemmar i Löftstadkyrkan.
För övrigt boende finns exempelvis: Hotel Åberg, Best Western och STF Vandrarhem i Tranås.

Anmäl dig senast 31/10!

Har du frågor? Kontakta Ruth-Elisabeth Bruun Börjesson ruthelisabeth.bruunborjesson@equmeniakyrkan.se eller Ulrika Morazan ulrika.morazan@equmeniakyrkan.se