Insamlingsresultat för 2022!

Stort grattis och bra jobbat allihopa! Under 2022 har vi tillsammans samlat in 225 000 kronor till Alla på samma kula! Heja och hipp hurra!

Pandemin slog hårt på vår förmåga att samla in pengar till människor som behöver dem bättre eftersom vi inte kunde anordna några läger. Men nu är vi tillbaka! I en värld som kan kännas kall ibland visar Equmenia att vi bryr oss om varandra och om våra vänner i andra länder.

Alla på samma kula är vårt gemensamma insamlingsarbete där alla medlemmar och föreningar hjälps åt att samla in pengar som sedan skickas till barn och unga i andra delar av världen som behöver dem bättre.

I år har vi särskilt stöttat Restoring Childhood, Imparting Rights. Det är ett antal skolor som vår samarbetskyrka i Indien har drivit under flera år för Indiens allra mest utsatta barn och unga. Tack vare vårt stöd har fler barn och unga fått gå i kyrkans skolor, fått börja i den vanliga skolan och sluppit arbeta med sina föräldrar för att få utbildning istället.

Det här är möjligt tack vare alla oss som finns i Equmenia, i föreningar, i församlingar och på läger. Heja er – heja oss! Tillsammans gör vi världen bättre!