Gillar du att teckna? Se hit!

Observera

Denna text publicerades första gången den 17 januari, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Vill du skapa en färgläggningsbild? Just ditt motiv kan väljas ut och finnas nedladdningsbart för alla inom Equmenia. Häftigt va!

Att färglägga bilder i målarböcker har länge varit populärt hos barn och den senaste tiden har det även blivit en grej för vuxna. Allt från trädgårdar och djur till fina citat. På Markusårets webbsida hittar du flera varianter inspirerade av bibelord från Markusevangeliet och nu ska det utökas med fler motiv, kanske just ditt*!

Gör såhär:

1. Låt dig inspireras av valfritt bibelord i Markusevangeliet.

2. Skapa ditt motiv. Det kan t.ex. vara bokstäver, djur, människor eller något abstrakt mönster. Tänk på att det ska vara tydliga konturer med många ytor att färglägga.

3. Digitalisera ditt motiv. Scanna eller fotografera. Frågor på det? Maila linnea.hjelm@equmenia.se

4. När du är nöjd med ditt motiv så mailar du det till linnea.hjelm@equmenia.se. Valfritt filformat men viktigt att det är högupplöst.  Senast 15 mars vill vi ha ditt motiv.

 

*Tyvärr har vi inte möjlighet att publicera alla bilder för nedladdning utan kommer att välja ut några motiv så att vi får bra variation.