Betalningsinformation efter Boost

Faktura kommer att skickas ut till dig eller din förening, beroende på vad du angav i anmälan.

Extra information till dig som var på Boost och är under 18 år.

Tyvärr har vi gjort ett litet misstag när vi tog in anmälningarna. Vi kan inte skicka faktura till personer under 18 år och vi borde ha frågat om uppgifter till vårdnadshavare som kunde betala. Extra info har mailats ut till den adressen som angavs i anmälan.

Frågor? Skriv till linnea.hjelm@equmenia.se

Välkommen till Boost 22, Equmenias allra första festivalkonferens. Där kommer du att få vara med och visionera, inspireras, motiveras och ha kul!

Boost är till för alla som vill vara med bidra till vad Equmenia ska göra och vara, oavsett om det är lokalt, regionalt och nationellt. Tanken är att ungdomsgänget och hela ledargänget ska kunna åka på Boost, det ska finnas något för alla!

Helgen kommer innehålla spännande samlingar, underhållning, roliga aktiviteter, gudstjänster och nya kompisar! Förhoppningen är att helgen ska få vara ett lyft, en BOOST, för dig och din förening och hela Equmenia.

Boka redan nu in 21-23 oktober 2022 och peppa dina kompisar och ledarkollegor att följa med. Varmt välkommen till Nimbus på Öckerö utanför Göteborg!

Filmen finns att ladda ner längst ner på sidan med praktisk info.

Ingen riksstämma 2022?

På riksstämman 2021 i Värnamo fattades beslut om att vartannat år ska Equmenia ha riksstämma och vartannat år en visionskonferens. Boost är alltså namnet på den festivalkonferens som tidigare gått under arbetsnamnet visionskonferens. Under Boost kommer det att vara en kort förvaltningsstämma för bl.a. ekonomiska frågor och välja in nya personer i styrelsen. Handlingarna till förvaltningsstämman finns här.

Livesändningar

Vissa av samlingarna på Boost kommer att livesändas. På så vis kan du ta del av Boosts innehåll även om du inte kan vara på plats. Håll utkik på Equmenias Facebooksida eller på Equmenias Youtubekanal.

 • Lördag 8.45-10.00 Storsamling – Vi är Equmenia!
 • Lördag 14.00-15.30 Storsamling – Equmenias framtid
 • Lördag 20.00 Gudstjänst
 • Söndag 11.00 Gudstjänst

Anmälan

Sista dag för att anmäla sig var 8 oktober. Infobrev har skickats ut till alla som anmält sig.

Ev. avanmälan görs till linnea.hjelm@equmenia.se

Innehållet riktar sig till den som är ungefär 15 år eller äldre. Men även en scoutledare som är 62 år kommer hitta intressanta programpunkter. Det viktiga är att du är intresserad av barn- och ungdomsverksamhet på något sätt, t.ex. som ledare.

För att få inspiration till din Equmeniaförening eller för att få påverka Equmenia på annat sätt. Eller om du vill få en Boost, ett lyft, till dig själv genom härliga människor och spännande program!

Boost är till för alla som vill vara med bidra till vad Equmenia ska göra och vara, oavsett om det är lokalt, regionalt och nationellt.

Hur många som helst! Åk gärna hela ungdomsgänget eller ledargruppen. Perfekt helg för att göra något bra, inspirerande och kul ihop.

På förvaltningsstämman som kommer äga rum är det däremot bara några som kan utses till ombud.

Lokalföreningen har rätt att skicka ombud enligt följande:

 • upp till 50 medlemmar ger rätt till två ombud
 • 51-100 medlemmar ger rätt till tre ombud
 • 101-300 medlemmar ger rätt till fyra ombud
 • 301-600 medlemmar ger rätt till fem ombud
 • 601 eller fler medlemmar ger rätt till sex ombud
  Som ombud behöver du inte ha med dig någon fullmakt.

Både och! Det kommer att vara konserter och kul happenings. Men också tid för att i storsamlingar diskutera viktiga frågor eller lyssna på en spännande föreläsare. Dessutom riktigt bra gudstjänster!

På riksstämman 2021 i Värnamo fattades beslut om att vartannat år ska Equmenia ha riksstämma och vartannat år en visionskonferens (alltså Boost). Under Boost kommer det att vara en kort förvaltningsstämma för bl.a. ekonomiska frågor och välja in nya personer i styrelsen.

Det kommer finnas lite olika alternativ. Ganska många kommer att bo på skolgolv nära Nimbuskyrkan. Mer info kommer!

Anmäl dig senast 8 oktober.

Kostnaden för Boost är 200kr om du är medlem i Equmenia (passa på att bli det innan du anmäler dig) och 250kr för övriga. Anledningen till det förmånliga priset är att vi fått ekonomiska bidrag till denna konferens.

På fredagskvällen spelar balkanbandet Pedros! Garanterad feststämning!

Frågor?

Frågor om Boost skriv till linnea.hjelm@equmenia.se