Publicerat 

Equmeniabibeln

The Message är en av världens mest omtalade bibelöversättningar. Den kännetecknas av ett språk som är vardagligt, temperamentsfullt, ärligt och upplyftande. Den är skriven för vår tid med ett innehåll som står sig i alla tider, tillgänglig för såväl vana som ovana bibelläsare.

Nu har Equmenia gjort en alldeles egen utgåva! I början och slutet av boken finns tilläggssidor för att hjälpa läsaren att lättare ta sig an läsningen. Intervjuer varvas med bibelfakta, tidslinjer och bibelquiz. Att läsa bibeln är inte alltid helt lätt men med dessa sidor som guidande karta hoppas vi att fler vill ge sig ut på den färden.


Tyvärr är Equmenias ”The Message” slutsåld och vi vet i nuläget inte om den kommer att tryckas igen eller inte. Maila gärna ludvig.essebro@equmenia.se om du önskar fler exemplar så vet vi hur efterfrågan ser ut.


 

 
Bibelappar

YouVersion
Här finns massor av bibelläsningsplaner, översättningar och sökfunktioner.

YouVersion Kids
App för att barn lättare ska ta till sig bibelns berättelser.

Bibelstund
Läplaner för hela bibeln och betraktelser, tillämpning och fördjupning.

Pray as you go
Ett ramverk för din bönestund. Passar att lyssna på när man är i farten. På engelska.

 

Kort

Den här boken är perfekt att ge bort till en tonåring, någon som tar studenten eller som tack till Equmenialedarna. Därför finns kort att ladda ner i The Message-stil.

Bildbank

 

 
Bibelord

Här finns bibelord att ladda ner, skriva ut, klippa ut och sätta upp. Kanske på badrumsspegeln eller i skåpet i skolan?

 

 
Mobilbakgrund

 

 
Ladda ner, skriv ut, sätt upp

Flera av Equmeniasidorna i The Message finns här för nedladdning. Kan t.ex. användas i en konfalektion eller vid ett bibelstudie.