Beställ banderoll nu!

Banderoll bliscout.se

Nu kör vi en ny beställningsrunda för banderoller. Beställ senast 15 september 2020. Leverans till kåren sker ca 12 dagar efter beställningen har lagts. 

Syns er scoutverksamhet? Ett viktigt led i att rekrytera nya scouter och ledare är att visa upp att vi har scoutverksamhet. Otroligt många känner till scouting och vet att det är en fritidsverksamhet av hög kvalité. Men går det att se att ni har scouter i er kyrka? Finns det någon skylt som berättar att ni har scouting?

För att göra scoutverksamheten mera synlig i lokalsamhället har vi tagit fram en banderoll som kan hänga utanför er scoutlokal. Många Equmeniakårer har redan beställt. Så här ser den ut:


 

Banderollen är 3 m lång, 1 m bred. Öljetter finns så den är enkel att sätta upp. Den är gjord i PVC. I samband med att ni sätter upp banderollen behöver ni se till att kårens info på bliscout.se /bliscout.nu (samma sida) är uppdaterad.

Pris och frakt

Utgångspriset är 624 kr + frakt= totalt ca 750 kr/banderoll. Banderollen skickas med Schenker till närmaste ombud och aviseras med sms. I denna rundan behöver beställningen vara inne hos Equmenia 15 september. Leverans sker ca 12 dagar senare. Just nu skickar vi beställningar till tryckeriet så fort vi får in dessa. Vid behov av snabbleverans kan det ordnas till ett något högre pris. Equmenia fakturerar din förening för banderollen.

TILL BESTÄLLNINGSFORMULÄRET

 

Frågor kan ställas till scoutkoordinatorn på scout@equmenia.se eller 0765053241.