Publicerat 

Webbutbildning

Webbutbildning

Vill ni som ledarteam utmanas och utvecklas i ert ledarskap?

Här finns flera webbaserade utbildningar som passar att genomföra i ledargruppen.

Ta del av webbutbildningen precis när det passar. Allt material nås via dator, surfplatta eller mobil. Det ger möjligheten att anpassa lärandet för att pausa, repetera och reflektera i den takt som önskas. Ni kan också välja de bitar i utbildningen som bäst möter era lokala behov.

Utbildningarna kan med fördel göras som studiecirkel inom Bilda. Kontakta i så fall er regionala Bildakonsulent.

Led med ditt liv

Webbutbildningen ”Led med ditt liv” bygger på Equmenias ledarbok med samma namn. Den kan med fördel läsas och användas tillsammans med webbutbildningen. Utbildningen följer bokens struktur och innehåll.

Suntprats utbildningsfilmer

Det här är filmer för dig som möter unga som ledare eller i ditt jobb. Här får du möta tankar från unga, information från experter och livshistorier. Filmerna behandlar Suntprats ämnen: alkohol, droger, gaming och nätporr samt övergripande om beroende och tips på hur vuxna kan föra öppna samtal. Vissa filmer går även att använda som samtalsstartare i ungdomsgrupper.

Att ge tron vidare

Webbutbildningen ”Att ge tron vidare” hjälper oss in i frågan hur vi delar tro med andra i vår tid. Hur gör vi det på ett respektfullt sätt, som stärker och fördjupar relationer? Genom undervisning, övningar och samtal vill vi ge praktiskt hjälp att i din vardag dela tro utifrån den du är. Vår förhoppning är kursen ska få fler att upptäcka den skatt vi har i tron på Jesus.