scout står vid gryta över eld

Sommaren 2022

Upptäckten 2022

Regionscoutläger Väst

Till sommaren arrangerar Equmenia Väst sitt nästa regionscoutläger – Upptäckten 2022, som går av stapeln i Tämta mellan Vårgårda och Borås. Under en veckas tid samlas scouter i alla åldrar från hela vår region för att bygga upp sina kök och tält på ängarna inom lägerområdet. 

Stort tack för att ni som kår fyller i den preliminära föranmälan nedan. Det är till stor hjälp för oss i vårt planeringsarbete.

Vi hoppas att lägret kommer bli en fantastisk vecka där vi vill skapa möjligheten för alla deltagare att upptäcka vad scouting är, mer om sig själv och mer om vem Jesus är. Equmeniascout är scouting på kristen grund och är ansluten till den världsvida scoutrörelsen.

Under lägret kommer vi bland annat få lära oss om scoutmetodens ingående delar och få följa med patrullen Järven som är på läger och ställs inför olika uppgifter och utmaningar tillsammans.

Om du har några frågor är du välkommen att skicka dem på info@upptackten.se.

Preliminär föranmälan

Vi vill gärna få en uppfattning om ungefär hur många som kommer på lägret och vilka behov som finns. Fyll gärna i en uppskattning från er kår.

Kontaktperson

Planerar ni att ta med egna slanor?
Planerar ni att använda gas, ved eller båda? (Kryssa i en eller båda)
Kan någon av församlingens anställda vara på plats under lägret för andaktsarbete och själavård?
Samtycke(Obligatoriskt)