Publicerat 

Arrangemang

Här kan du läsa om några av Puls återkommande arrangemang. Det mesta som händer inom Equmenia bygger ett starkt lokalt engagemang, och de flesta läger och events arrangeras av lokala föreningar eller av Equmenias regioner!
Här kan du läsa om vilka arrangemang som är på gång just nu!
Sommarpuls

Varje sommar finns Puls med på Strandgården HalmstadHönökonferensen och Klintagården, Öland för en vecka med lek, idrott och träning för hela familjen!  Läs mer på arrangörens hemsida.

Pulsruset 11403235_1107279749286424_392873190796455616_n

Löparfesten på Hönökonferensen! Spring så många varv du kan på 20 minuter. Genom personliga sponsorer samlar du in pengar till välgörande ändamål. Pulsruset har ersatt Pulsloppet och blev succe redan från start, där 38000 kr samlades in till Idrottskolorna i Kongo 

Kortvasan

Vinterns träningsmål för dig som drömmer att passera målet i Mora. Eller en chans till en lagom tuff utmaning; 30km mellan Oxberg och Mora. Equmenia arrangerar en resa till Kortvasan, med buss från Jönköping och Stockholm.

Fotbollsläger Ryssland

Equmenia är medarrangör vid ett fotbollsläger i Ryssland. Kanske blir du en av våra Pulsvolontärer som får möta de många förväntansfulla barn nästa sommar?

Beachkonfa

Hösten 2018 startar Beach Konfa! En fantastisk möjlighet att kombinera konfaläsningen med beachvolleyboll! Öppet för killar och tjejer, födda -03 och -04. Du kan vara nybörjare eller spelat mycket – alla är lika välkomna. Fyra träffar i Falköping och en avslutning på Bödas fantastiska strand, sommaren 2019. Arrangeras av Beach Church.