Josefin Gunger #regionstyrelsen

Publicerat 

Har du följt med i vår serie om Equmenia Stockholms styrelse? Här kan du läsa om Annika, här kan du läsa om Rasmus och här alldeles under kan du få läsa om…ordföranden som gillar äventyr, är fd. kårchef och är bra på struktur!

Namn: Josefin Gunger
Ålder: 29 år
Bor: i Bromma tillsammans med min man
Sysselsättning: Arbetar som boendestödjare, ledsagare och professionell kontaktperson och hjälper människor med olika former av svårigheter att få deras vardag att gå runt.
Tycker om: Friluftsliv och äventyr
Medlem i: Equmenia Danderyd-Täby

Vad har du för engagemang i din förening?
– Jag har varit scoutledare och kårchef under många år men har just nu en paus i mitt veckovisa engagemang och bidrar genom punktinsatser, främst i scoutverksamheten.

Hur länge har du suttit i regionstyrelsen?
– Det här är mitt andra år i regionsstyrelsen och innan jag gick med satt jag i lokalföreningens styrelse under flera år.

Vad kan du bidra med?
– Jag tror och hoppas att jag kan bidra med erfarenhet, ordning och struktur.

Hur påverkar tron ditt liv?
– Tron är viktig för mig och det är genom den jag får kraft och återhämtning. Jag skulle önska att jag tog mig mer tid för att utöva min tro i vardagen.

Vad känner du mest engagemang för i regionen?
– Jag tycker att evenemang och olika former av sammankomster där man kan träffas, umgås och delar tron med andra är viktig och vill därför satsa på att skapa tillfällen för sådana möten i ett större sammanhang än den lokala föreningen och en vilja att åka på dem.

Vad är det bästa med Equmenia Stockholm?
– Alla medlemmar och lokalföreningar 🙂