Elina Lyckeborg #regionstyrelsen

Publicerat 

Åh så härligt vi haft det när vi läst om Josefin, AnnikaRasmus och Jonathan och nu kommer den femte texten om Equmenia Stockholms styrelse. Läs om Elina som gillar politik, är van vid styrelsearbete och ser fram emot att lära känna fler i regionen!

Namn: Elina Annika Lyckeborg
Ålder: 23 år
Bor: I Abrahamsberg med Tommy
Sysselsättning: Just nu läser jag ett masterprogram i Statsvetenskap. Jag jobbar också deltid på myndighet.
Tycker om: Krig och politik, att segla, åka skidor och fira högtidsdagar.

Vilken Equmeniaförening är du med i och vad är det bästa med den?
– Jag är med i Abrahamsbergskyrkans ungdom och det bästa med den är alla ledare och deras brinnande och outtröttliga engagemang.

Vad har du för engagemang där?
– Jag har gjort det mesta tror jag, men just nu är jag ledare för tonår och tweenies. Jag sitter också i styrelsen, just nu som ordförande.

Hur länge har du suttit i regionstyrelsen?
– Jag har än så länge bara suttit i regionstyrelsen sedan stämman i oktober. Sedan tidigare har jag suttit i min förenings styrelse sedan början av 2010, och varit ordförande sedan början av 2014.

Varför är du med i styrelsen och vad kan du bidra med?:
– Jag är med i styrelsen för att jag tycker att det är roligt med styrelsearbete, och för att jag vill bli mer aktiv i regionen. Jag tror att jag kan bidra med många tankar och idéer, samt mina erfarenheter av just styrelsearbetet. Jag ser fram emot att lära känna fler i regionen och få reda på mer om de olika föreningarna.

Vad känner du mest engagemang för?
– Jag vill som många andra att regionen ska bli tätare sammankopplad och känna starkare att vi är ett tillsammans.

Vad är det bästa med Equmenia Stockholm?:
– Att det finns så mycket engagemang! Jag tror att en kan göra vad som helst så länge det finns engagerade ledare och deltagare.