Nu söker vi sommarens Pulsledare!

Publicerat 

Det är fortfarande ganska kallt ute… men Equmenia laddar för en spännande sommar!

Puls finns med på läger och konferenser över hela landet och nu söker dig som vill vara Pulsledare i sommar!

Kolla vårt program nedan och gör din ansökan direkt!

ANSÖKAN

Frågor? Maila puls@equmenia.se

— Fotbollslägret Vårgårda 16-20 juni —

Från Öckerö till Vårgårda, nu Fotbollslägret är tillbaka! Tillsammans med församlingar i närområdet och Equmenia Väst möter vi killar och tjejer som älskar fotboll!
Passar dig som vill vara fotbollsledare eller hjälpledare under en intensiva men spännande dagar. Du behöver inte vara bäst på fotboll, det finna en viktig roll att hänga med barnen och vara en förebild. 

— SommarPuls Hönökonferensen 8-13 juni—
Vi är så glada att vi får komma tillbaka till Hönö i sommar. 2018 mötte vi 80-120 barn i åldern 9-14 år. Genom lek och idrott fick vi berätta om Jesus. Det ska vi göra om!
Underbara dagar väntar dig som vill vara det i vårt team på Hönö. Antingen finns du med som huvudledare, eller hjälper till att hålla ihop grupperna som extraledare. Du blir väldigt viktig för att barnen ska få skapa sina minnen av Hönökonfernsen!

— SommarPuls Strandgården, Halmstad 1-6 juli —
— SommarPuls Klintagården, Öland 15-19 juli —
Nu har det blivit en tradition! Pulsveckan på Strandgården och Klintagården lockar familjer som vill träna och idrott på semestern. I ett team på 2-4 personer leder ni morgonträningar för vuxna, och idrott/lek för barn och ungdomar.
Med Pulströjan på blir du vår ambassadör vid havet! Räkna med en spännande vecka med plats för nya möten och mycket sol och bad!

— Pulsledare på Scoutlägret Prisma, Mohed Söderhamn 22-27 juli —
Självklart är Puls med på Equmenias stora scoutläger! Som del i ett ledarteam har du stor möjlighet att bestämma hur Puls ska vara delaktiga bland tusentals scouter. Grundtanken är ett aktivitetscenter och en variant av Pulsloppet som avslutning. Du bestämmer!
Passar alla kreativa Pulsare som vill lära scouter om idrott 🙂 Du är uppfinningsrik och taggad att leda lek och idrott. 

— Fotbollsvolontär Ryazan, Ryssland 28 juli – 3 augusti —
Du är del i ett team om 4-6 personer som leder träningar för ca 60-80 barn under fem dagar. Mer information om lägret hittar du på: www.equmenia.se/Pulsryssland.
Du har erfarenhet som ledare och är redo att testa nåt helt nytt! Ett äventyr som ger nya möten och minnen för livet!

—- Hemavanmötet 2019 12-18 augusti —
En nysatsning där Puls får vara med! Vi leder aktivitet för barn och familj, och sätter stort fokus på att kicka igång Puls i region Nord. Puls inleder med en tredagars fjällvandring, öppen för alla. https://equmeniakyrkan.se/kalender/hemavanmotet-2019/
Vi söker dig som känner Puls och vill inspirera andra att arbeta med tro & idrott. Du blir en viktig Pulsambassadör under lägret och får möjlighet skapa värdefulla kontakter för framtiden.

 

Frågor? Maila puls@equmenia.se