Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Smaka & Se

1 Nov 19:00 - 3 Nov 13:00
Equmenia
Öst
Tonår
Unga vuxna

Välkommen till en helg för dig som längtar efter mer av Jesus och lite mindre av annat. Smaka&Se är en ungdomskonferens i Equmeniakyrkan Vaggeryd för dig som går i årskurs 9 och uppåt och som vill ha en grund att stå på i livet, lära känna nya vänner, som undrar över vad det innebär att följa Jesus och som vill uppleva en fantastisk helg tillsammans med andra ungdomar i regionen. Vi ber om en helg som ger möjlighet att uppleva kristen tro genom undervisning och varm gemenskap.

Program: Dagarna kommer vara fyllda av undervisning, happenings, konsert, café, nattmöten, ungdomsmöten och tid att lära känna varandra. Det kommer också vara aktiviteter med dans, sport, uteliv och tikva. Fullständigt program kommer finnas här längre fram. Fredagskvällen är öppen även för tonåringar från 13 år.

Medverkande: Det är många olika personer som kommer tala denna helg – Anton Ahlmark (Ungdomspastor i Equmeniakyrkan Fiskebäck), Katrina Stephan-Simonsson (Kristen youtuber och pastor), Rickard Sundström (Lovsångsledare och pastor), Albin Ullerås (Ungdomsledare i Equmeniakyrkan Vaggeryd) och Betty Wågbrant (Apg 29). Lovsången leds av Hanna Bogren med team.

Kostnad: Helgen kostar 300 kr och då ingår mat, boende och alla aktiviteter.

Anmälan: Anmälan har nu stängt.

Frågor och mer information: Om du undrar över något hör av dig till:
Lotta Suu, För­e­nings­ut­veck­la­re, Equme­nia Öst, 076-501 18 59,  eller
Chris­ter Gustafs­son, Re­gi­on­s­am­ord­na­re, Equme­nia Öst, 070-254 65 85, 

 

Plats:

Equmeniakyrkan Vaggeryd
Storgatan 46
Vaggeryd, 567 30
https://equmeniakyrkanvaggeryd.se/