Publicerat 

Material

Här har vi samlat material så att du så bra och enkelt som möjligt ska kunna arbeta med tro och idrott lokalt.

 

Sportbibeln

2017 tryckte Equmenia, KRIK och Sport For Life en ny Sportbibel. Förutom Nya Testamentet finns uppslag om kristna idrottsprofiler och berättelser om Pulsledare och vårt idrottsarbete. Sportbibeln är en perfekt gåva till idrottsintresserade i din församling eller i Pulsgruppen.
Pris:
1-4st: 69kr/st
5-9st: 59kr/st
10-49st: 49/kr
50-99st: 45kr/st

Kontakta Equmenias idrottskoordinator för beställning!

 

Pulsboken – Om tro och idrott- för vinnare och alla oss andra

I idrottens värld, men också i vardagen, möter vi sådant som tvingar oss att kämpa. Livet och träningen rymmer både kamp och glädje. Men i varje dag, under varje träningspass, är Gud nära. Han är hela livets Gud. Puls är en andaktsbok med 52 nyskrivna texter om kristen tro och träningsglädje, självkänsla och gemenskap. Boken är tänkt för såväl enskild läsning som gruppsamlingar. Den passar också utmärkt att använda i andakter och undervisning.
Pulsboken delas ut till alla nya Pulsgrupper, men går också att beställa hos Marcus Förlag

Pulsgrupper- Hur gör man och varför?eq5

Det bildas med mer eller mindre jämna mellanrum nya Pulsgrupper lite här och var i Sverige. Det är förstås väldigt roligt, och dessutom finns det säkert ännu fler som brinner för tro och idrott.

För att lättare förstå idén med Pulsgrupper finns materialet “Pulsgrupper- hur gör man och varför?”

 

 

Den Viktigaste Matchen

eq9

Den Viktigaste Matchen är ett konfirmationsmaterial med 40 avsnitt som vänder sig i första hand till idrottsintresserade ungdomar och är ett redskap för församlingar som vill samarbeta med en idrottsförening genom idrottskonfirmation. Materialet går även att använda i traditionella konfirmationsgrupper eller i andra sammanhang av kristet ungdomsarbete.