Publicerat 

Pulsgrupp

För dig som gillar idrott, träning och hälsa är Pulsgruppen det bästa sättet att dela tro och gemenskap med dina vänner. Det blir också en uppmuntran och bekräftelse till församlingens barn och ungdomar som vill leva med sin tro i sin idrottsförening.

Jag vill starta Pulsgrupp!

Hur funkar en Pulsgrupp?
Ni träffas och gör det som ni tycker skoj! En gång i veckan eller ett läger om året spelar ingen roll. Vårt mission är ”att inspirera till ett kristet liv genom hälsa och idrott. Puls tror att Gud skapat oss för ett liv i rörelse, där kropp, själv och ande formar en hel människa.” Är du med på det? Bra, då kör vi!

Vad innebär tro & idrott?
Vi vill fokusera på gemenskap och glädjen i idrott, träning och lek och koppla ihop det med kristen tro.
Aktiviteten är ofta det enkla, men vad betyder tro? Det kan betyda att ni läser från Puls andaktsbok, ber en bön tillsammans eller bjuder in till tonår. En kristen gemenskap helt enkelt!

Men varför ska vi tillhöra Puls?
Ju fler vi är, desto fler som kan upptäcka tro genom idrott! Din pulsgrupp kan faktiskt vara en förebild för andra, och tillsammans kan vi skapa nätverk över hela landet, med läger och arrangemang. Som ledare får du hjälp med andaktsmaterial och annat nyttigt för din pulsgrupp. Dessutom väntar inbjudan till inspirations- och utbildningsdagar, där ledare från hela landet träffas!

Ok, det verkar bra! Måste jag anmäla närvaro eller betala något?
Nej, Pulsgruppen är en del av din Equmeniaförening eller din församling i Equmeniakyrkan. Här finns ditt medlemskap. Men vi bjuder på vår andaktsbok och 10 fina pulsvästar!

Härligt! Jag vill starta en Pulsgrupp!

 

 

 

 

 

 

 

 

Puls Fiskebäck – Uteträning


Puls Vretstorp – Cirkelträning

Puls Smålandsstenar – fotboll med ensamkommande flyktingar

Puls Vårgårda – BarnPuls