Laddar Evenemang

  Alla evenemang

Pre Prisma Party workshop, Soul Children

25 Maj
Equmenia
Mitt
Barn
Barnkör
Nationellt
Scout
Soul Children

Prisma är Equmenias nästa nationella scoutläger och kommer att hållas sommaren 2019 i Mohed utanför Söderhamn. Under detta stora scoutläger som samlar ca 3 000 scouter finns det massor med valbara aktiviteter. En av dessa är att få vara med i Soul Children* workshops där det övas inför lägrets avslutningsgudstjänst som Soul Children Mass choir och artisterna LIN D* medverkar i. Dessa workshops är tors och fre em 25-26 juli och gudstjänsten på stora scenen är på kvällen den 26 juli. Det kommer bli en fest för hela lägret!

Pre Prisma Party, 25 maj, är en workshopdag i Betlehemskyrkan i Gävle där vi kommer öva på låtar inför Prismalägret samt ha en minikonsert med det vi lärt oss samma kväll. Kom du som redan är med i en Soul Children kör och kom du som är tween (10-16 år) och vill vara med och sjunga och dansa och är nyfiken på Soul Children.

Prel schema inför workshopen:
10.30 Drop in och registering
11.00 Start pass 1
12.30 Lunch
13.15 Aktivitet
13.30 Start pass 2
15.00 frukt
15.30 Genrep
17.00 Matigare fika/korv
18.00 Minikonsert, Soul Church

Anmäl dig senast 10 maj till erika.planeskog@equmenia.se.
Ange namn, adress, personnummer, allergier och om foto tillåts.

Kostnad: 100 kr inkl alla måltider, 80 kr om du är medlem i Soul Children kör. Det går bra att swisha på plats.

Plats och datum: 25 maj, Betlehemeskyrkan i Gävle

 

*Soul Children är en kör för tweens som sjunger och rör sig till musik som de känner igen sig i. Pop, soul, gospel, rock m.m. Med sången och musiken som centrum blir kören en uppmuntrande, trygg och positiv gemenskap som får vara med och bygga upp ungas självkänsla och vara en miljö där den kristna tron finns som ett naturligt inslag och får möjlighet att växa. Soul Children-rörelsen startade i Norge där det nu finns över 200 körer. I Sverige har Soul Children funnits sen 2014 har idag 45 körer över hela landet. Läs mer om Soul Children här.

*LIN D: Syskonen Emmy, Ella och Dennis Lindéh har bildat poptrion LIN D. Med fyra utgivna album, mer än 250 livespelningar och över en miljon lyssningar på Spotify tillhär systrarna Emmy och Ella, trots att de fortfarande är skolungdomar, de mer rutinerade bland kristna artister i Sverige.

Affischen

Plats:

Betlehemskyrkan Gävle
Betlehemskyrkan, Waldenströmsplan 1
Gävle, 802 50 Sverige