Publicerat 

Nomineringskommittén

Nomineringskommittén förbereder alla personval som görs på riksstämman, det vill säga styrelsen, ordförande samt revisorer. Detta gäller även funktionärer till riksstämman så som presidium, rösträknare, justerare och redaktionsutskott.

Är du intresserad av att kandidera till något uppdrag eller nominera andra? Maila Nomineringkommittén på nk@equmenia.se 

Nomineringskommittén söker just nu efter personer till den nationella styrelsen som passar in under följande profiler:
  •  ”Ekonomen”
   Vem känner du som är van vid styrelsearbete och är duktig på siffror? Personen får gärna ha erfarenhet inom ekonomi och vilja använda den kunskapen för att kunna vara experten i styrelsen inom dessa frågor.
  • ”Lokala ledaren”
   Vi söker någon som brinner för föreningen och är lokalt förankrad. Det kan vara en ledare inom Equmenia eller kanske någon som sitter med i en lokal Equmeniaförenings styrelse. Vi söker en person som vill använda sin erfarenhet för att se hur Equmenia nationellt kan underlätta för lokala sammanhang.
  •  ”Teologen”
   Vet du någon som har pluggat teologi? Vi vill hitta en person som gärna går tillbaka till bibelordet för att hitta riktning och förankring i styrelsens arbete. ­
  • ”Visionären”
   Vi söker den du känner som alltid tänker större och före alla andra. Den som är outside the box, som vill spränga gränser, nå nya människor, som ser det som inte någon annan ser. Vi letar helt enkelt efter dig som vill ta Equmenia till nya platser och människor, du som drömmer stort och visionerar större.

 

Förslag på styrelseledamöter baseras alltid i första hand på personlig lämplighet och kompetens.

Maila Nomineringkommittén på nk@equmenia.se 

Sista nomineringsdag är 23 augusti 2018.

Nomineringskommittén består av:

Lovisa Gustafsson
Noa Nobuoka
Emil Fröjdhammar
Tomas Röjder

Vill du vara en del av Nomineringskommittén? Kontakta din region så lotsar de dig vidare i processen.