Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Mitt Nyårsläger – FILOS

28 Dec - 2 Jan 18
Equmenia
Mitt
Läger
Tonår

I år ses vi till nyårsläger 28/12-2/1 på Sjöviks folkhögskola! Nyårslägret är för tonåringar som går på högstadiet och gymnasiet. Lägret heter φίλος =FILOS som betyder vän. Det kommer att handla om vänner, att vara vän med Gud och att vara sån där lärjunge!

Lägret kommer att innehålla massa olika saker, som olika aktiviteter, gudstjänster, seminarier, smågrupper, nyårsfirande och mycket mer!

Kostnad

Kostnaden för lägret är 1400 kr. Om du inte har möjligheten att betala avgiften själv kan du kolla med din förening om de kan hjälpa till. Om den möjligheten inte finns så kan du söka pengar i regionens lägerfond (upp till 50% av avgiften). Då måste du söka innan lägret börjar och du hittar mer info på länken här nedanför.

LÄGERFOND

Anmälan

Sista anmälningsdagen för lägret är 30 november. Du som ska vara med som ledare/funktionär får gärna anmäla dig så tidigt du kan, så att vi vet vilka som ska vara med.

ANMÄL DIG HÄR!

 

*************************************************************

Flyer/Affisch

Här kan du ladda ner en affisch och en tvåsidig flyer för lägret!

 

affisch 

Flyer 

 

 

FÖR LEDARE

Om du har slutat gymnasiet kan du vara med som ledare/funktionär på lägret. Om du har frågor om vad som gäller när man är ledare så får du gärna kontakta Maria Melin. Du får också gärna kontakta Maria om du räknar med att vara med på lägret och på ledarsamlingarna.

Ledarsamling:

Vi tycker att det är viktigt att vi som ledare har chansen att träffas före lägret för att hinna prata ihop oss. Därför bjuder vi in till två gemensamma ledarsamlingar. Vi ses då i Betlehemskyrkan i Gävle.

Samlingarna är den:

8 november

6 december

Fika från 18.00, så börjar vi själva samlingen 18.30. Vi håller som längst på till 21.00.

Kontakt:

Equmenia Mitt
070-415 40 75

Plats:

Sjöviks Folkhögskola
775 95
Folkärna,
https://www.sjovik.eu/
X