Publicerat 

Missionsresa till Bulgarien

Mission kan vara många olika saker och ta sig olika uttryck. Det handlar om att mötas, lära känna varandra och dela med sig av sig själv och sin tro. Genom Equmenias internationella nätverk möjliggörs möten mellan de som är aktiva i Equmenia-föreningar här i Sverige och ledare och deltagare som finns i våra systerkyrkor. I fokus står devisen Vi+De = Vi. Genom att lära känna ungdomar och ledare från ett annat sammanhang, be och uppleva Gud tillsammans kan vi växa i vår tro och som människor. Vi kan bygga ett större vi.

För vem?

Ledare och ungdomar i Equmenias lokalföreningar

Vad?

Resa till Bulgarien för att delta och bidra på ett ungdomsläger arrangerat av Baptistsamfundet i Bulgarien

När?

17 till 23 juli. Därtill kommer tid för resa till och från Bulgarien.

Hur?

Vi reser med flyg Stockholm – Sofia i Bulgarien tur och retur.

Kostnad?

Sammanlagt beräknas resan kosta minst 4500 kr. Exakt pris beror på priset på flygbiljetter. Dessa kan variera beroende på efterfrågan. I priset ingår resor till och från Bulgarien, mat under hela lägret samt buss till och från lägerområdet från huvudstaden Sofia. Själva lägeravgiften är 150 euro. Många av de bulgariska deltagarna får lägeravgifterna subventionerade eftersom de annars inte skulle haft råd att vara med. Vi betalar fullpris och är därigenom med och bidrar till att fler ungdomar kan vara med på lägret.

Förberedelser?

Under Hönökonferensen v 27 anordnas en frivillg förträff. Såklart är det bra om så många som möjligt kan vara med då, vi tror det är viktigt för att skapa gemenskap inför resan.

Frågor och anmälan?

Kontakta Equmenias internationella koordinator Ida Hennerdal på ida.hennerdal@equmenia.se eller 08-58 00 32 35. Sista anmälningsdag är den 20 april.