Publicerat 

Kontakta Equmenia Stockholm

Kontakta oss

Hanna Enbom, regionsamordnare

Min huvuduppgift är att vara samordnare för Equmeniaföreningarna i Region Stockholm. Just nu fokuserar jag på att lära känna och ha kontinuerlig kontakt med er ideella och anställda barn- och ungdomsledare i regionen. Jag vill vara en resurs inför evenemang och verksamheter och jag kan också anlitas för kurser som Trygga Möten, 10 sätt att hålla andakt och Alla barn är lika olika. Jag har huvudansvar för kontakt med Equmenia Stockholms styrelse och stag och att driva det arbetet framåt tillsammans med styrelsen. Jag hoppas att allt detta kan bidra till en självklar gemenskap mellan alla föreningar.

Sara Mellergård vik.föreningsutvecklare

Rekrytering pågår.

Jag vill stötta, tipsa, peppa och utmana dig som medlem, ledare och anställd i en Equmeniaförening. Jag vill hjälpa din förening att vara förening och församling att starta en förening om det inte finns. Jag kommer gärna på besök och kan då till exempel prata med styrelsen eller hålla i kurser som Trygga möten eller Alla barn är lika olika. Jag brinner för att vi som region ska känna ett vi och har därför bland annat ansvar för Equmeniaregionens sociala medier.


Adress: 
Equmenia Stockholm
c/o Studieförbundet Bilda Öst
Hangövägen 18
115 41 Stockholm

Fakturaadress: Equmenia Stockholm, FE-5613-006 Scancloud, 831 90 Östersund

Läs här om E-faktura

Notera att Equmeniakyrkan och dess regioner har en egen fakturaadress, se länk ovan.

Ideellas blankett för ersättning av utlägg och resor